Συνάντηση της πρωτοβουλίας “smart cities” στο δημαρχείο Χανίων

Συνάντηση της πρωτοβουλίας "smart cities" στο δημαρχείο Χανίων

Η τεχνική συνάντηση της Πράξης «Smart Cities» με τη συμμετοχή στελεχών των Δήμων Πάφου, Χανίων και Λέσβου, πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα, στο Δημαρχείο Χανίων.

Ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, σε σύντομο χαιρετισμό του ανέδειξε τη σημασία της ορθής υλοποίησης της εν λόγω πράξης, δεδομένης τη σημασίας, που λαμβάνει στις μέρες μας η δημιουργία συνθηκών συνεργασίας «έξυπνων πόλεων». Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, όπως επεσήμανε ο κ. Βάμβουκας, πρόκειται να αναπτυχθούν σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα αλληλεπίδρασης πρωτίστως των Δήμων με τους δημότες, και έπειτα με τις επιχειρήσεις και τους επισκέπτες.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι των Δικαιούχων της Πράξης, Δήμων Πάφου, Χανίων και Λέσβου. Μάλιστα, αξίζει να επισημανθεί ότι, στο πλαίσιο της πράξης, ο Δήμος Χανίων διοργανώνει σήμερα Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018, στις 9.30, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι) την 1η ημερίδα πληροφόρησης της Πράξης με τίτλο «Ανάπτυξη εφαρμογών έξυπνης πόλης σε δήμους της Κύπρου, της Κρήτης και του Βορείου Αιγαίου» και ακρωνύμιο «Smart Cities».

Ομιλητές θα είναι εκπρόσωποι των Δικαιούχων της Πράξης, Δήμων Πάφου, Χανίων και Λέσβου καθώς και επιστήμονες, που θα αναφερθούν σε θέματα, όπως: «Smart City», «City Marketing» και «City Branding».

Διαβάστε εδώ το πρόγραμμα της ημερίδας.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.