Συνάντηση Περιφερειάρχη με εκπροσώπους της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Κρήτης

Συνάντηση Περιφερειάρχη με εκπροσώπους της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Κρήτης

Στην σύσκεψη που συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Κρήτης Γιώργος Βιδάκης συμμετείχε χθες το πρωί ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παρουσία του βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ηγουμενίδη.

Στη σύσκεψη, στα γραφεία του ΠΑ.Σ.Α.Π. Κρήτης στο Ηράκλειο,  συμμετείχαν επίσης: ο πρόεδρος του Παγκρήτιου συλλόγου ανάπηρων πολιτών Χαράλαμπος Γερώνυμος, ο αντιπρόεδρος του νομαρχιακού σωματείου ΑΜΕΑ Ηρακλείου Γιάννης Ζερβάκης, ο γενικός γραμματέας του νομαρχιακού σωματείου ΑΜΕΑ Ηρακλείου Χαράλαμπος Δοξαστάκης η ταμίας του νομαρχιακού τμήματος ΑΜΕΑ Ηρακλείου Χρυσούλα Τόλια και ο ταμίας της περιφερειακής ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Κρήτης Παύλος Παπαδάκης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων των παλαιών γραφείων του ΠΑ.Σ.Α.Π. όπως επίσης η ανανέωση της υλικοτεχνικής υποδομής της Περιφερειακής Ομοσπονδίας, ζητήματα για τα οποία η Περιφέρεια Κρήτης θα συμβάλει στο μέτρο των δυνατοτήτων της.

Ο Πρόεδρος της περιφερειακής ομοσπονδίας ΑΜΕΑ Κρήτης και οι εκπρόσωποι του αναπηρικού κινήματος ευχαρίστησαν δημόσια τον Περιφερειάρχη και τον βουλευτή Ηρακλείου για την έμπρακτη στήριξη τους στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather