Στο πλευρό των οδηγών τουριστικών λεωφορείων ο Περιφερειάρχης Κρήτης

Στο πλευρό των οδηγών τουριστικών λεωφορείων ο Περιφερειάρχης Κρήτης

Με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη συναντήθηκαν χθες οι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων Κρήτης “Ο Ερμής” στο πλαίσιο διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν με πορεία στο κέντρο του Ηρακλείου

Οι οδηγοί ζητούν την επαναπρόσληψή τους και τόσο πρόεδρος του ΕΚΗ Στέλιος Βοργιάς, όσο και ο Πρόεδρος τους Σταύρος Σεραφειμίδης, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου, έκαναν λόγο για αναγκαία στήριξη των οδηγών. Υπογράμμισαν δε πως φέτος υπάρχει «ευθεία παραβίαση του επί δεκαετίες εφαρμοζόμενου ρυθμιστικού πλαισίου, το οποίο επιβάλλει την επαναπρόσληψη των οδηγών τουριστικών λεωφορείων από την έναρξη της τουριστικής περιόδου την 1η Μαΐου». Παρέδωσαν σχετικό υπόμνημα στον Περιφερειάρχη και τον ενημέρωσαν για όλα τα αιτήματά τους.

Ο κ. Αρναουτάκης τόνισε πως από την πλευρά του στηρίζει τα αιτήματα των εργαζομένων, σημειώνοντας πως στόχος όλων πρέπει να είναι τη φετινή τουριστική χρονιά να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας, διότι αυτό θα πλήξει όχι μόνο την ανάπτυξη αλλά και την κοινωνική συνοχή στην Κρήτη. Δεσμεύθηκε δε ότι θα μεταφέρει τις θέσεις τους στην κυβέρνηση.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather