Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Μητροπολίτης Κισσάμου και Σελίνου

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Μητροπολίτης Κισσάμου και Σελίνου

Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο επισκέφθηκε ο μητροπολίτης Κισσάμου και Σελίνου κ.κ.Αμφιλόχιος.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Αμφιλόχιος  ευχαρίστησε τον κ. Παυλόπουλο για τη συμμετοχή του στους επετειακούς εορτασμούς της Ορθόδοξου Ακαδημίας Κρήτης, τον προσεχή Οκτώβριο και συγκεκριμένα την Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου.

Εορτασμούς στους οποίους θα παραστούν ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος και οι Πατριάρχες: Αλεξάνδρειας Θεόδωρος, Ιεροσολύμων Θεόφιλος, ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος, και άλλοι υψηλοί προσκεκλημένοι.

Ο κ. Αμφιλόχιος προσκάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να μετέχει και στα θυρανοίξια του Προσκυνηματικού Ναού του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού, ο οποίος ανεγείρεται στο Σιρικάρι Κισάμου, γενέτειρα του Οσίου Νικηφόρου, τα θυρανοίξια του οποίου θα τελέσει ο Παναγιωτατος Οικουμενικός Πατριάρχης το απόγευμα της Τρίτης 2 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή και των λοιπών Προκαθημένων.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπως ανακοίνωσε η Μητρόπολη Κισσάμου και Σελίνου, «μετά πολλής χαράς, απεδέχθη την πρόσκληση του κ. Αμφιλοχίου και θα παρίσταται εις τα θυρανοίξια. Τον μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιο συνόδευσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο κ. Γεώργιος Ι. Βαρδινογιάννης, κατά σάρκα συγγενής του Σεβασμιωτάτου».

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση