Στον Προκόπη Παυλόπουλο μαθητές από το 3ο Δ.Σ. Κισάμου, με τον σύλλογο αρωγής θυμάτων τροχαίων δυστυχημάτων

Στον Προκόπη Παυλόπουλο μαθητές από το 3ο Δ.Σ. Κισάμου, με τον σύλλογο αρωγής θυμάτων τροχαίων δυστυχημάτων

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος τίμησε τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος»  για τις δράσεις του και ιδιαίτερα για τα μηνύματα που απορρέουν από τον διεθνή Φοιτητικό & Μαθητικό διαγωνισμό  που πραγματοποίησε για 4η χρονιά το 2018 σε μια σεμνή τελετή στο προεδρικό μέγαρο την 14 Ιανουαρίου 2019 στις 11π.μ.

«Τιμώ σήμερα εσάς παιδιά μου διότι πιστεύω ακράδαντα ότι είστε οι καλύτεροι πρεσβευτές για τα μηνύματα για την  οδική ασφάλεια. » τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Το σεβασμό που δείχνουμε στη μνήμη των νεκρών μας τον επιβάλλει η πίστη μας και ο πολιτισμός μας» Με αυτά τα λόγια  απάντησε ο Σταύρος Πολέντας ο πρόεδρος  του συλλόγου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας .

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του συλλόγου Χαριτάκη Μακράκη Χρύσα τόνισε  το μήνυμα που δίνει η στάση ζωής του Σταύρου Πολέντα που μετέτρεψε τον πόνο του από την  απώλεια ενός δικού του ανθρώπου σε δημιουργική ενασχόληση προς όφελος της κοινωνίας.

Ο Δήμαρχος Κίσσαμου Σταθάκης Θεόδωρος δήλωσε την υπερηφάνεια του για τη ποιότητα των σχολείων της περιοχής του και προσκάλεσε τον πρόεδρο σε  εκδήλωση προς τιμή του μακαριστού Ειρηναίου Γαλανάκη.

Παραβρέθηκαν μαθητές και γονείς του 3ου δημοτικού σχολειού Κισσάμου το οποίο στον 4ο Διεθνούς Φοιτητικού & Μαθητικού Διαγωνισμού Πολυμέσων “Αγωνίζομαι για την οδική ασφάλεια” κέρδισε το 1ο βραβεία με το τραγούδι « ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ…» με τους δασκάλους τους Χαχλάκη Γεώργιο και Κουμή Ελευθέριο. «Φετινό παράδειγμα για την διάδοση των μηνυμάτων  της οδικής ασφάλειας αποτελούν οι δάσκαλοι και καθηγητές που διαπαιδαγωγούν τα παΐδια και τα κάνουν σωστούς πολίτες » ανταπάντησε επαινώντας τους δασκάλους.,  ο πρόεδρος της δημοκρατίας.

Ο διευθυντής του σχολείου Αντώνης Σπανουδάκης προσκάλεσε τον πρόεδρο της δημοκρατίας να έλθει στο σχολειό και ο πρόεδρος ανταποκρίθηκε θετικά.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση