Στον δήμο Κανδάνου-Σελίνου ο Απ.Βουλγαράκης για τα έργα οδοποιίας που εκτελούνται στην περιοχή

Στον δήμο Κανδάνου-Σελίνου ο Απ.Βουλγαράκης για τα έργα οδοποιίας που εκτελούνται στην περιοχή

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, συμμετείχε χθες το πρωί σε συνάντηση στο Δήμο Καντάνου-Σελίνου με το Δήμαρχο Καντάνου-Σελίνου, κ. Αντώνη Περράκη, με αντικείμενο τα έργα που εκτελούνται στην περιοχή και τον προγραμματισμό των νέων έργων που έχουν δημοπρατηθεί ή αναμένεται να δημοπρατηθούν.

Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε παρουσία της Διευθύντριας Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, κας Ελένης Δοξάκη, υπηρεσιακών παραγόντων της Διεύθυνσης, όπως και των Αντιδημάρχων Καντάνου-Σελίνου, κ. Νίκου Φιωτοδημητράκη, κ. Γιώργου Βακάκη και κας Στέλλας Αλιφιέρη. Η ενημέρωση που έγινε αφορούσε συγκεκριμένα τα υπό εκτέλεση έργα βελτίωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου της περιοχής, και τα έργα που αναμένεται να εκτελεστούν, τα οποία συνοψίζονται παρακάτω:

Υπό εκτέλεση  έργα συντήρησης και αποκατάστασης δρόμων:

  • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΧ 2017 – Α΄ ΦΑΣΗ (προϋπολογισμού 200.000 €).
  • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΧ 2017 – Β’ ΦΑΣΗ (προϋπολογισμού 200.000 €).
  • 10ο ΥΠΟΕΡΓΟ: ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΟΔ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ (προϋπολογισμού 73.000 €).

Δημοπρατημένα έργα συντήρησης και αποκατάστασης δρόμων:

  • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΝΤΑΝΟΥ – ΣΕΛΙΝΟΥ (προϋπολογισμού 1.500.000 €).
  • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕΧ (προϋπολογισμού 60.900€). Αφορά τη συντήρηση ιστών, πίλλαρς, φωτιστικών και λοιπού εξοπλισμού για τη βελτίωση των δικτύων Ηλεκτροφωτισμού και φωτεινής σηματοδότησης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού Χανίων.
  • ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΧΑΝΙΩΝ (προϋπολογισμού 600.000 €).

Αναμένεται η δημοπράτηση των παρακάτω έργων συντήρησης και αποκατάστασης δρόμων για τη βελτίωση των συνθηκών ασφαλείας σε τμήματα δρόμων του επαρχιακού οδικού δικτύου Ν. Χανίων με αυξημένη επικινδυνότητα λόγω κατολισθήσεων:

  • ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ 27 ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΛΙΚΙΑΝΟΣ – ΣΕΜΠΡΩΝΑΣ – ΡΟΔΟΒΑΝΙ – ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ (προϋπολογισμού 600.000 €).
  • ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΑΝΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΠΕ ΧΑΝΙΩΝ (προϋπολογισμού 600.000 €).

Μετά την ολοκλήρωσή τους, όλα τα παραπάνω έργα θα συμβάλλουν σημαντικά στη βελτίωση και αναβάθμιση του επαρχιακού οδικού δικτύου του Δήμου Καντάνου-Σελίνου.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση