Στον “αεροπορικό χάρτη” των Χανίων μπαίνει από τον Νοέμβριο η Sky Express

Στον "αεροπορικό χάρτη" των Χανίων μπαίνει από τον Νοέμβριο η Sky Express

Στη γραμμή Χανιά – Αθήνα εγκαινιάζει τρεις καθημερινές πτήσεις από την 1η Νοεμβρίου 2018, η Sky Express, όπως ανακοινώθηκε σήμερα στη διάρκεια ενημερωτικής εκδήλωσης που οργάνωσε η Fraport Greece στο ξενοδοχείο «Σαμαριά».

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στελέχη της Sky Express παρουσίασαν την εταιρεία και τον προγραμματισμό της για τις πτήσεις από Χανιά προς Αθήνα και αντίστροφα. «H Sky Express διαθέτει πλέον το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών εσωτερικού και πετάει σε 32 αεροδρόμια σε όλη την Ελλάδα. Συνεχίζουμε την αναπτυξιακή μας πορεία, μεγαλώνουμε το δίκτυο μας και το στόλο μας και αυξάνουμε την επιβατική κίνηση ενισχύοντας ουσιαστικά τις τοπικές κοινωνίες, τον τουρισμό και την οικονομία της χώρας. Είμαστε βέβαιοι ότι και το επιβατικό κοινό των Χανίων θα αγκαλιάσει την προσπάθεια μας απολαμβάνοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθύνων σύμβουλος της Sky Express, Χάρης Μπότσαρης, σχετικά με την έναρξη του νέου δρομολογίου.

Οι τιμές των πτήσεων για την νέα πτήση όπως διευκρινίστηκε αυτή τη στιγμή ξεκινούν από 37,55 ευρώ από τα Χανιά προς Αθήνα και από τα 44,94 ευρώ από Αθήνα προς Χανιά.

Ο εμπορικός διευθυντής της Sky Express Γιάννης Λυδάκης αναφέρθηκε στο δίκτυο πωλήσεων της Sky Express ενώ ανακοίνωσε ότι οι πτήσεις Αθήνα – Χανιά είναι ήδη διαθέσιμες για το επιβατικό κοινό. Ο κ. Λυδάκης αναφέρθηκε και στην εμπορική πρόταση της Sky Express που περιλαμβάνει δωρεάν αποσκευή και χειραποσκευή σε όλους τους ναύλους, δωρεάν πρόσβαση στο ανακαινισμένο VIP Lounge της Αθήνας καθώς και εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια της πτήσης για όλους τους επιβάτες.

Με αφορμή την έναρξη του συγκεκριμένου δρομολογίου από τη Sky Express, ο γενικός γιευθυντής Ανάπτυξης της Fraport Greece Γιώργος Βήλος δήλωσε: «Ως Fraport Greece καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά τη στρατηγική απόφαση της Sky Express να συνδέσει τα Χανιά με την Αθήνα από τον ερχόμενο χειμώνα. Το συγκεκριμένο δρομολόγιο έρχεται να καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανάγκη σύνδεσης των Χανίων με την Αθήνα και από εκεί με όλη την Ελλάδα σε ετήσια βάση. Η δυναμική της αγοράς και η απόφαση της Sky Express να επενδύσει και ν’ αναπτύξει τη συγκεκριμένη αγορά αντανακλάται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον αριθμό των 3 συχνοτήτων την ημέρα αλλά και στο γεγονός ότι το δρομολόγιο ξεκινάει μέσα στο χειμώνα, προσφέροντας στο επιβατικό κοινό -Έλληνες και ξένους- πολλαπλές επιλογές για το ταξίδι τους. Από τη μεριά μας στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη της αγοράς των Χανίων».

Παράλληλα ο γενικός διευθυντής Ανάπτυξης της Fraport Greece παρουσίασε τα έργα που εκτελούνται στο αεροδρόμιο Χανίων, τονίζοντας ότι στόχος είναι να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 15 Δεκεμβρίου 2018 ενώ αναφέρθηκε και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου μέσω του προγράμματος κινήτρων – εκπτώσεων στα τέλη το οποιο ανακοινώθηκε προ ημερών και θα δοθεί από τον ερχόμενο χειμώνα και για δύο χρόνια για πτήσεις εξωτερικού στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση