Στον Άγιο Νικόλαο, τον Μάιο, το 34ο συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Στον Άγιο Νικόλαο, τον Μάιο, το 34ο συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

Σειρά ζητημάτων που σχετίζονται με την διοργάνωση του 34ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, που αναμένεται να διεξαχθεί 9-13 Μαίου 2018, στον Άγιο Νικόλαο και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο “Mirabello Beach & Village”, συζητήθηκαν κατά την διάρκεια της 7ης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στα γραφεία της διεθνούς ενώσεως – τοπικής διοίκησης Λασιθίου, μετά από πρωτοβουλία των προέδρων των Τοπικών Διοικήσεων Κρήτης.

Στην παραπάνω συνάντηση καταγράφησαν απόψεις τόσο για την φιλοξενία, όσο και για την διοργάνωση του συνεδρίου, που για πρώτη φορά γίνεται στο Ν. Λασιθίου, ενώ κατατέθηκαν προτάσεις για κοινές δράσεις μεταξύ των τοπικών διοικήσεων, που στοχεύουν κυρίως στην υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών καθώς και σε θέματα που σχετίζονται με τον πρώτο ξενώνα της Ένωσης που αναμένεται να λειτουργήσει το επόμενο χρονικό διάστημα στα Χανιά.

Ο πρόεδρος της Τοπικής διοίκησης Λασιθίου κ. Κωνσταντίνος Φραγκάκης, ενημέρωσε τους εκπροσώπους των τοπικών διοικήσεων για τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί καθώς και για το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί με στόχο την καλύτερη δυνατή φιλοξενία των συνέδρων, ενώ η αντιδήμαρχος κ. Δέσπω Καρνιαδάκη που παρευρέθηκε στην παραπάνω συνάντηση εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, δήλωσε ότι ο δήμος, στηρίζει έμπρακτα την συγκεκριμένη διοργάνωση που αν μη τι άλλο συμβάλλει στην προβολή του τόπου κυρίως στο κομμάτι του συνεδριακού τουρισμού.

Οι πρόεδροι των τοπικών διοικήσεων κ.κ Λασιθίου, Ηρακλείου, Ρέθύμνου, Χανίων κ.κ Φραγκάκης Κωνσταντίνος, Δασκαλάκης Στυλιανός, Παραδεισανός Αδάμ, Περάκης Ιωάννης καθώς και ο κ. Ζαχαριουδάκης Εμμανουήλ εκπρόσωπος του Εθνικού Τμήματος της ΔΕΑ, κατέθεσαν τις προτάσεις τους αναφορικά με την διεξαγωγή του συνεδρίου, ενώ στην συνεδρίαση παρευρέθησαν, ο Αστυνομικός Δ/ντης Λασιθίου κ. Εμμ. Παπαδάκης καθώς και μέλη των Δ.Σ των τοπικών διοικήσεων του νησιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της τοπικής διοίκησεως Λασιθίου κ. Κ. Φραγκάκης, μετά το πέρας της συυνεδρίασης, αντάλλαξε αναμνηστικά δώρα με τους εκπροσώπους των τοπικών διοικήσεων, την αντιδήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Δέσπω Καρνιαδάκη, ενώ ακολούθησε ξενάγηση των παριστάμενων στην περιοχή της Ελούντας, όπου και αναμένεται να πραγματοποιηθεί με αφορμή το επικείμενο συνέδριο, επίσκεψη των συνέδρων στη νήσο Σπιναλόγκα, μνημείο υποψήφιο για ένταξη στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση