Στις 23 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το φετινό καρναβάλι της Σούδας

Στις 23 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το φετινό καρναβάλι της Σούδας

Συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Χανίων με θέμα την διεξαγωγή του 28ου Καρναβαλιού Χανίων που θα κορυφωθεί στην Σούδα, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 στις 15.00. Στην συνέντευξη τύπου συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Γιάννης Γιαννακάκης, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Καθαριότητας Μιχάλης Τσουπάκης, ο πρόεδρος Ένωσης Επιχειρηματιών Σούδας Κολιακουδάκης Σταμάτης και ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Γύπαρης. Το Καρναβάλι Χανίων διοργανώνεται από τον Δήμο Χανίων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ και την Ένωση Επιχειρηματιών Σούδας. Η τελετή έναρξης του Καρναβαλιού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 18.00, στην πλατεία Σούδας.

Ο κ. Γιαννακάκης καλώντας όλους τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες να συμμετάσχουν σε αυτή την γιορτή, δήλωσε: “Ο Δήμος Χανίων σας καλεί και φέτος να γιορτάσουμε μαζί το Καρναβάλι, να γιορτάσουμε μαζί τις απόκριες, μια γιορτή χαράς, μια γιορτή γεμάτη χαμόγελο, μια γιορτή ξεγνοιασιάς, μια γιορτή για τα παιδιά, για τους μεγάλους, μια γιορτή για όλους. Οι γιορτές του Δήμου Χανίων απλώνονται σε όλη την έκταση του Δήμου, στις υπεραστικές περιοχές, στο κέντρο της πόλης, σε γειτονιές του εμπορικού κέντρου αλλά βέβαια κορωνίδα και κέντρο όλων είναι η αγαπημένη μας Σούδα. Το Καρναβάλι, όπως το ξέρουμε στην Σούδα, ανανεώνεται, όπως ανανεώνεται και η πλατεία της Σούδας. Η Σούδα μας περιμένει να γιορτάσουμε εκεί το καρναβάλι και ο Δήμος Χανίων σας καλεί να αγκαλιάσετε αυτές τις γιορτές, να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις γιατί οι εκδηλώσεις συμπληρώνονται καθημερινά και σας καλούμε να γιορτάσουμε και αυτό το καρναβάλι μαζί.”

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Τσουπάκης, προσκάλεσε και αυτός με την σειρά του “μικρούς και μεγάλους στο Καρναβάλι στη Σούδα”.

Για εκπλήξεις αλλά και δραστηριότητες που περιμένουν όλο τον κόσμο έκανε λόγο ο κ. Κολιακουδάκης τονίζοντας ότι: “Έχουμε ετοιμάσει ένα πλούσιο καρναβαλικό πρόγραμμα, με πολλές εκπλήξεις και δραστηριότητες. Στο καρναβάλι φέτος λόγω των έργων της ανάπλασης της πλατείας δεν θα γίνουν όλες οι εκδηλώσεις στην περιοχή μας αλλά θα πάρουν έκταση και στον υπόλοιπο Δήμο, κυρίως στο κέντρο. Το Καρναβάλι μας θα τελειώσει 29 Φεβρουαρίου με παρέλαση, που θα συμμετέχουν όλες τις καρναβαλικές ομάδες. Μόνη προϋπόθεση: κέφι και χαρά από όλους.”

Τέλος ο κ. Γύπαρης, περιφερειακός σύμβουλος, δήλωσε: “Εκ μέρους της περιφέρειας Κρήτης και της Αντιπεριφέρειας Χανίων που έχω την τιμή εδώ σήμερα να εκπροσωπώ, συμμετέχουμε και εμείς στο Καρναβάλι 2020 που θα διεξαχθεί στα Χανιά και στην Σούδα, μια πολύ σημαντική γιορτή, μια γιορτή χαράς και καλούμε όλους τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες να συμμετάσχουν.”

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather