Στις 13 Οκτωβρίου το 10ο “Υπερκοπέλι” στους Αγίους Αποστόλους

Στις 13 Οκτωβρίου το 10ο "Υπερκοπέλι" στους Αγίους Αποστόλους

Για δέκατη χρονιά φέτος στα Χανιά, έρχεται το γνωστό πια σε όλους μας «Υπερκοπέλι», που διοργανώνει η Αθλητική Παρέα του «Ορίζοντα», για τη στήριξη παιδιών και ενηλίκων που πάσχουν από καρκίνο. Μία ημέρα γεμάτη με πολλές δράσεις, αθλητικές, ψυχαγωγικές, πολιτιστικές, όλες με πνεύμα αλληλοστήριξης και αλληλεγγύης, στους Αγίους Αποστόλους.

Η ημέρα ξεκινά με τις γνωστές και αγαπημένες σε όλους μας πια δράσεις του Υπερκοπελιού: το Υπερκοπελάκι και το Υπερκοπέλι, αγώνες τριάθλου ερασιτεχνικού χαρακτήρα για μικρούς και μεγάλους. Ένας αγώνας αλλιώτικος από τους άλλους, ένας «αγώνας για τη ζωή», με σκοπό τη συμμετοχή και όχι τη νίκη, χωρίς κατακτήριες θέσεις και επίσημη χρονομέτρηση. Στο Υπερκοπέλι μπορούν να συμμετέχουν και ομάδες απαρτιζόμενες από δύο(2) ή τρία(3) άτομα, με την προϋπόθεση ο ένας εξ αυτών να είναι Άτομο ΜΕ Αναπηρία. Σκοπός είναι να υπάρξει πληροφόρηση, ευαισθητοποίηση και αλληλεπίδραση των αθλητών του τοπικού πληθυσμού με μαθητές – αθλητές με αναπηρία.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει beach party με dj set, πολλές εκπλήξεις και διάφορα events γύρω από το πάρκο! Συνεχίζουμε με τους «Ανοιχτούς Ορίζοντες», έναν αγώνα δρόμου δυναμικού περπατήματος 5 χλμ, χωρίς χρονομέτρηση και κατάταξη, στον οποίο οι συμμετέχοντες θα προσφέρουν το κόστος της συμμετοχής τους (5 ευρώ) σε όποιο σωματείο / ίδρυμα της πόλης μας επιθυμούν από τα εξής: Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Αυτιστικών Παιδιών «Μεγαλόχαρη», Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος «Κύτταρο Χαλέπας», ΕΛΕΠΑΠ Χανίων, Ομάδα Στήριξης «Συνάνθρωπος», Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία «Αρίων», Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας – Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία Κ.Η.Φ.Α.ΑΜΕΑ, Εθελοντικός Σύνδεσμος «Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος Κισάμου», Διαβάζω για τους άλλους, Συσσίτια Σπλάντζιας, Παγκρήτιος Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Ανάπηρων & Παραπληγικών «Αετοί Κρήτης», Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ήπιες Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος – Άσπεργκερ Νομού Χανίων, Δίκτυο Μαθητικού Εθελοντισμού Χανίων «Δημόφιλος»,  Σύλλογος «Ορίζοντας». Η ημέρα θα κλείσει με «Πιλάφι πάρτι».

Τρέξε να γραφτείς! Τρέξε να στηρίξεις όσους σε έχουν ανάγκη!

Οι εγγραφές γίνονται στα γραφεία του Ορίζοντα (Μανουσογιαννάκηδων 17, τηλ.: 2821079650, Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη 8:30 – 15:00 & 18:00 – 20:30 και Τρίτη, Παρασκευή 8:30 – 15:00), στο Κατάστημα Αθλητικών Ειδών AQUA FIT (Κορωναίου 4, τηλ.: 2821093498, ώρες καταστημάτων) και ηλεκτρονικά στο site: www.yperkopeli.gr

Στηρίζουμε τον άνθρωπο, δεν ξεχνάμε το περιβάλλον!

Και φέτος οι συμμετέχοντες στο Υπερκοπέλι θα πάρουν την πάνινη τσάντα με το λογότυπο της διοργάνωσης, ώστε όλα τα υπερκοπέλια να συμβάλλουμε στην κατάργηση της πλαστικής τσάντας.

Γίνε κι εσύ εθελοντής ή χορηγός

Επικοινώνησε με τον «Ορίζοντα» στο τηλέφωνο 28210 79650 ή μπες στο facebook στη σελίδα www.facebook.com/chaniayperkopeli

Όλη η διοργάνωση πραγματοποιείται από την Αθλητική Παρέα του συλλόγου «Ορίζοντας», με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου, την ευαισθητοποίηση για τα προγράμματα του συλλόγου μας, την προώθηση του εθελοντισμού, την προβολή του έργου και άλλων σωματείων/ιδρυμάτων/κοινωνικών δομών και τη συγκέντρωση χρημάτων για την στήριξη των οικογενειών της πόλης μας που έχουν ανάγκη.

Ο «Ορίζοντας» είναι σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που ιδρύθηκε πριν από 15 χρόνια στην πόλη μας, με σκοπό τη στήριξη σε οικονομικό, ηθικό και ψυχολογικό επίπεδο, κυρίως παιδιών που έχουν προσβληθεί από καρκίνο και χρήζουν νοσηλείας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Το «ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ» φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια και καλεί όλους εσάς για να γιορτάσουμε μαζί, να προωθήσουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης και να στηρίξουμε όσους το έχουν ανάγκη!

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather