Στις 12 Σεπτεμβρίου η επίσημη παρουσίαση των νέων iPhone

Στις 12 Σεπτεμβρίου η επίσημη παρουσίαση των νέων iPhone

Tη νέα σειρά των προϊόντων της αναμένεται να παρουσιάσει η Apple στις 12 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Steve Jobs που βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις της Apple, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία σε πρόσκληση που απέστειλε στα μέσα.

Κατά την ετήσια εκδήλωση του Σεπτεμβρίου παρουσιάζονται για πρώτη φορά τα νέα μοντέλα iPhone και τα αναβαθμισμένα γκάτζετ πριν αυτά βρεθούν στα ράφια. Σύμφωνα με το CNBC, oι φήμες λένε πως η φετινή παρουσίαση θα είναι πολύ εντυπωσιακή.

Οι αναλυτές αναμένουν βελτιώσεις σχεδόν σε κάθε σειρά προϊόντων της Apple και κάνουν λόγο για νέα σειρά iPhone, ένα νέο MacBook Air, ένα βελτιωμένο Mac Mini και iPad και ένα νέο Apple Watch.

H Apple αναμένεται να ανακοινώσει τρία νέα βελτιωμένα μοντέλα του iPhone X, με οθόνη OLED 5,8 ιντσών, μια μεγαλύτερη εκδοχή με οθόνη ΟLED 6,5 ιντσών και μια πιο φθηνή εκδοχή με oθόνη LCD 6,1 ιντσών.

Σύμφωνα με το Bloomberg το μοντέλο με την οθόνη των 6,1 ιντσών θα έχει περίβλημα από αλουμίνιο έτσι ώστε να το κόστος να παραμείνει χαμηλό.

Και τα τρία κινητά θα θυμίζουν σχεδιαστικά κατά πολύ το iPhone X. Το κουμπί «home» φαίνεται ότι θα περάσει στην ιστορία, καθώς και το δαχτυλικό αποτύπωμα. Το ξεκλείδωμα και στα τρία νέα μοντέλα θα γίνεται με το Face ID, σκανάροντας, δηλαδή το πρόσωπο του χρήστη.

Τέλος, οι παραγγελίες αναμένεται να ξεκινήσουν δύο ημέρες μετά την παρουσίαση των συσκευών, δηλαδή από τις 14 Σεπτεμβρίου.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση