Στη διεθνή έκθεση Τουρισμού ΜΑΤΚΑ 2020 στη Φινλανδία, συμμετείχε ο Δήμος Πλατανιά

Στη διεθνή έκθεση Τουρισμού ΜΑΤΚΑ 2020 στη Φινλανδία, συμμετείχε ο Δήμος Πλατανιά

Με αισιόδοξα μηνύματα έκλεισε η Διεθνής Τουριστική Έκθεση της Φινλανδίας “MATKA 2020”, στο Εκθεσιακό Κέντρο MESSUKESKUS στο Ελσίνκι.

Ο Δήμος Πλατανιά συμμετείχε στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης, υπό την «ομπρέλα» του ΕΟΤ, ενώ εκπρόσωποι του περιπτέρου ήταν μέλη της τουριστικής επιτροπής του Δήμου που μιλούσαν άψογα τη Φιλανδική γλώσσα. Τα μέλη της αποστολής, είχαν την ευκαιρία- να προβάλουν και να αναδείξουν τις ποιοτικές τουριστικές υπηρεσίες του Δήμου Πλατανιά και ταυτόχρονα να πληροφορήσουν τους χιλιάδες επισκέπτες του περιπτέρου, για τους υψηλούς τουριστικούς, φυσικούς και πολιτιστικούς πόρους της περιοχής του Δήμου Πλατανιά αλλά και όλης της Κρήτης, οι οποίοι εγγυώνται σε κάθε επισκέπτη μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Οι επισκέπτες της έκθεσης, όπως μας ενημέρωσαν, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα εναλλακτικά/θεματικά τουριστικά προϊόντα του τόπου μας, αλλά και ενθουσιασμό για την παρουσίαση του περιπτέρου μας, το οποίο βρισκόταν συνεχώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επισκεπτών.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather