Στην Κρητική Εστία παρουσιάζεται η ποιητική συλλογή του Βαγγέλη Κακατσάκη

Στην Κρητική Εστία παρουσιάζεται η ποιητική συλλογή του Βαγγέλη Κακατσάκη

Μετά την Κἰσαμο, τα  Χανιά και τη Βέροια, η ποιητική συλλογή του χανιώτη δασκάλου, λογοτέχνη και δημοσιογράφου Βαγγέλη Θ. Κακατσάκη «Όπως το ψωμί», που κυκλοφόρησε τη φετινή χρονιά από τις εκδόσεις «Πυξίδα της Πόλης» και έχει ήδη αποσπάσει πολλές και ιδιαίτερα εγκωμιαστικές κριτικές, θα παρουσιαστεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Κρητική Εστία, (Στράβωνος 12, Παγκράτι) το Σάββατο 13 Οκτωβρίου (ώρα 7 μ. μ.).

Την παρουσίαση διοργανώνουν η Παγκρήτιος Ένωσις, η Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών και η Ομοσπονδία Σωματείων Αποκορώνου σε συνεργασία  με την Παγκρήτια Δημοσιογραφική Ένωση, τον Σύνδεσμο Νιππιανών Αττικής «Ο Τίμιος Σταυρός» και τις εκδόσεις «Πυξίδα της Πόλης» και με την υποστήριξη του Παραρτήματος Αττικής του Ιδρύματος «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο δικηγόρος –  πρώην πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών Αυγερινός Ανδρέου και ο επιτ. σχολικός σύμβουλος – λογοτέχνης  Νίκος Νικολόπουλος.

Ποιήματα θα διαβάσει η συγγραφέας Ευδοκία Σκορδαλά – Κακατσάκη

Η εκδήλωση, την οποία θα συντονίζει ο δημοσιογράφος – ραδιοφωνικός παραγωγός Γιάννης Κριαράκης, θα πλαισιωθεί με ένα μελοποιημένο ποίημα της συλλογής από τον Σταμάτη Κραουνάκη και δύο από τον Χρήστο Κοτσαύτη.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση