Στην Κρήτη από σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Στην Κρήτη από σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Την Κρήτη θα επισκεφτεί σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη 5 και 6 Μαρτίου, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρος Αραχωβίτης.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός θα παραστεί σήμερα Τρίτη το πρωί (9.30) σε σύσκεψη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων με τον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, βουλευτές, δημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Σταύρου Αραχωβίτη έχει ως εξής:

Τρίτη 5 Μαρτίου

9.30 π.μ. Σύσκεψη στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων με τον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, βουλευτές, δημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες. Μετά το πέρας της σύσκεψης θα γίνουν δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ.

12 μ.μ. Αναχώρηση για αυτοψία σε πληγείσες περιοχές κατά μήκος των όχθεων και των παραποτάμων του ποταμού Κερίτη και Ταυρωνίτη (Φουρνές, Σκινές. Μεσκλά., Ταυρωνίτης, Συρίλι, Ντερές, Παλαιά Ρούματα).

7 μ.μ. Σύσκεψη στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων για το αβοκάντο και τις νέες καλλιέργειες.

Τετάρτη 6 Μαρτίου

8.30 π.μ. Συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου κ. Μαρία Λιόνη στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.

11 π.μ. Επίσκεψη σε τοπικές επιχειρήσεις του πρώην δήμου Τεμένους της Π.Ε. Ηρακλείου.

5 μ.μ. Σύσκεψη με τη Συντονιστική Επιτροπή Κτηνοτροφικών Συλλόγων Κρήτης στο Πολιτιστικό Κέντρο του Προφήτη Ηλία.

6 μ.μ. Σύσκεψη με συνεταιρισμούς και ομάδες αγρότες στο Πολιτιστικό Κέντρο του Προφήτη Ηλία με θέμα «τα προβλήματα και ο ρόλος των συνεταιρισμών και των ομάδων παραγωγών».

Χθες ο κ. Αραχωβίτης είχε συνάντηση στην Αθήνα, με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και ενημερώθηκε για τις καταστροφές που σημειώθηκαν στην Κρήτη.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather