Στα Χανιά 20, 21 και 22/7, το 3ο παγκόσμιο τουρνουά ρακέτας

Στα Χανιά 20, 21 και 22/7, το 3ο παγκόσμιο τουρνουά ρακέτας

Ο Αθλητικός Όμιλος Ρακέτας Χανίων «Άγιοι Απόστολοι»  (ΑΟΡΑΑ) συνδιοργανώνει το 3ο Παγκόσμιο Τουρνουά Ρακέτας (3rd  Beach Racket World League tournament) με τον Δήμο Χανίων, την Αντιπεριφέρεια Χανίων και το Επιμελητήριο Χανίων.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 20,21 και 22 Ιουλίου 2018, στις Δημοτικές εγκαταστάσεις ρακέτας των Αγίων Αποστόλων και γίνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Πρωταρχικός στόχος είναι η ανάπτυξη της φυσικής δραστηριότητας των πολιτών κάθε φύλου και ηλικίας, μέσα από μαζικές εκδηλώσεις αθλητικής δράσης, ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθαι».

Ο ΑΟΡΑΑ προσδοκά το 3ο Παγκόσμιο Τουρνουά Ρακέτας, να αποτελέσει μια νέα πρόταση αθλητισμού και διασκέδασης στην πόλη μας και όλοι που θα συμμετάσχουν σε αυτό να αποκομίσουν θετικές εμπειρίες από τη συμμετοχή τους.

Για την άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης, έγινε σύσταση Οργανωτικής Επιτροπής με εκπροσώπηση όλων των δημόσιων και μη φορέων.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί τους χορηγούς και τους εθελοντές, για την εξαιρετική υποστήριξη που παρέχουν στο  μεγάλο αθλητικό – συμμετοχικό, κοινωνικό , πολιτιστικό, και τουριστικό γεγονός του τόπου μας.

Τα εναπομείναντα έσοδα των αγώνων θα διατεθούν για κοινωφελείς σκοπούς.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν και να αντλήσουν πληροφορίες για τις εκδηλώσεις αυτές (κανόνες Beach Racket World League, όροι συμμετοχής, εκπτώσεις εισιτηρίων ANEK LINES-BLUE STAR FERRIES )στη σελίδα του Ομίλου στο facebook.: @aoraa2003 ή στο τηλέφωνο 6973353729 Κος Μαναρώλης Αντώνης, Συντονιστής Εκδηλώσεων.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση