Σημαντικό νατοϊκό συμπόσιο στο ΚΕΝΑΠ, σήμερα και αύριο

Σημαντικό νατοϊκό συμπόσιο στο ΚΕΝΑΠ, σήμερα και αύριο

Το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του ΚΕΝΑΠ/NMIOTC. ανακοίνωσε ότι σήμερα Τετάρτη 12 και αύριο Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 διοργανώνεται στις εγκαταστάσεις του, στο Μαράθι Χανίων, το 2ο «NATO Partnerships 360 Symposium».

Tο “NATO Partnerships 360 Symposium” είναι ένα σύγχρονο και καινοτόμο Νατοϊκό εγχείρημα, το οποίο διεξήχθη για πρώτη φορά πέρυσι στο Βερολίνο της Γερμανίας.

Η εκδήλωση, η οποία συνδιοργανώνεται από τη Ανώτατη Συμμαχική Διοίκηση Μετασχηματισμού [Allied Command Transformation (ACT)] του ΝΑΤΟ και το Διεθνές Τμήμα Πολιτικών Υποθέσεων και Πολιτικής Ασφάλειας (Staff Political Affairs and Security Policy Division), εμπλέκει τους Εταίρους (Partners) της Συμμαχίας σε ένα πνεύμα πολιτικής-στρατιωτικής συνεργασίας “ΟΝΕ ΝΑΤΟ POLICY”.

To NMIOTC/ΚΕΝΑΠ επιλέχθηκε ως χώρος διεξαγωγής του συμποσίου για το 2019 και θα λάβουν μέρος σε αυτό 200 συμμετέχοντες από 45 Κράτη.

Στους συμμετέχοντες περιλαβάνονται πολιτικοί και στρατιωτικοί εκπρόσωποι, τόσο της Συμμαχίας, όσο και των Εταίρων, που εργάζονται για τις εταιρικές σχέσεις του ΝΑΤΟ και την πολιτική συνεργασίας σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων, συμπεριλαμβανομένων των συναφών ενδιαφερομένων από την ευρύτερη κοινότητα, Διεθνών Οργανισμών και Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather