Σε στρατιωτικές λέσχες θα μπορούν να σιτίζονται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί

Σε στρατιωτικές λέσχες θα μπορούν να σιτίζονται οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί

Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να καταθέσουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί, για τη σίτισή τους σε στρατιωτικές λέσχες της χώρας, γνωστοποιεί με εγκύκλιό του το Υπ. Παιδείας.

Τα έγγραφά που απαιτούνται προκειμένου να επιβεβαιώνεται η ταυτότητα του δικαιούχου αναπληρωτή εκπαιδευτικού, ώστε να του παρέχεται το δικαίωμα σίτισης και ελεύθερης πρόσβασης στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς (ΛΑΦ), είναι το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, σχετική βεβαίωση από την οικεία Διεύθυνση Εκπαίδευσης ότι υπηρετεί ως αναπληρωτής και δύο (2) φωτογραφίες, προκειμένου να εκδοθεί, στη συνέχεια, σχετικό Δελτίο Εισόδου από τη μονάδα της εκάστοτε Λέσχης.

Συνολικά, έχει ληφθεί πρόβλεψη για τη δυνατότητα σίτισης 1.641 αναπληρωτών εκπαιδευτικών σε 32 λέσχες του Στρατού, της Αεροπορίας και του Ναυτικού που βρίσκονται σε 11 περιφέρειες της χώρας και συγκεκριμένα σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Βόρειο Αιγαίο, Δυτική Ελλάδα, Δυτική Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία, Κεντρική Μακεδονία, Κρήτη, Νότιο Αιγαίο, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση