Σε προνοιακά ιδρύματα και φορείς ο Παναγιώτης Σημανδηράκης

Σε προνοιακά ιδρύματα και φορείς ο Παναγιώτης Σημανδηράκης

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε δομές και συλλόγους κοινωνικής μέριμνας, ο υποψήφιος δήμαρχος με την αυτοδιοικητική κίνηση «Για τα Χανιά» Παναγιώτης Σημανδηράκης επισκέφθηκε το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Χανίων, το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας-Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία (ΚΗΦΑΑΜΕΑ) και τον Σύλλογο Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας».

Ο κ. Σημανδηράκης και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της αυτοδιοικητικής κίνησης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το έργο που επιτελούν και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένοι φορείς. Στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων συναντήθηκαν με τη διευθύντρια Μαριάννα Κορωνιωτάκη και εργαζομένους στο ίδρυμα, στο ΚΗΦΑΑΜΕΑ με την προσωρινή προϊσταμένη Δήμητρα Μηνά και το προσωπικό του Κέντρου και στον «Ορίζοντα» με τον πρόεδρο Σπύρο Αδοντάκη, μέλη του Δ.Σ. και εθελοντές.

Με την ευκαιρία αυτών των επισκέψεων, ο Παναγιώτης Σημανδηράκης δήλωσε:
Οι προνοιακές δομές και οι εθελοντικοί σύλλογοι που λειτουργούν στα Χανιά, με το έργο που προσφέρουν, ανακουφίζουν τους πάσχοντες συνανθρώπους μας, τα ΑμεΑ, τους ηλικιωμένους που χρειάζονται φροντίδα, τα παιδιά με κινητικά προβλήματα και αναπτυξιακές δυσκολίες, τα πολυανάπηρα παιδιά, και συμπαραστέκονται στο οικογενειακό περιβάλλον τους. Προσφέρουν απλόχερα αγάπη και αισιοδοξία, δίνουν διεξόδους. Μας κάνουν περήφανους με την ποιότητα της δουλειάς τους, πετυχαίνουν να ξεπερνούν τις δυσκολίες, να αναπτύσσονται διαρκώς, να αυξάνονται οι ωφελούμενοι από τις δράσεις τους. Δικαιωματικά έχουν κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των Χανιωτών. Ο Δήμος Χανίων οφείλει να είναι αρωγός και συμπαραστάτης στο έργο τους.  

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather