Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα η έκθεση “Κρήτη-Η μεγάλη συνάντηση”

Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα η έκθεση "Κρήτη-Η μεγάλη συνάντηση"

Τρεις νέες διοργανώσεις της Έκθεσης “ΚΡΗΤΗ Η Μεγάλη Συνάντηση – Τοπικά Προϊόντα & Γεύσεις Ελλάδας” ετοιμάζονται πυρετωδώς!

Ειδικότερα, η 15η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Συντάγματος από το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου. Οι κάτοικοι της πρωτεύουσας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα εννιαήμερο ταξίδι γεύσης, μουσικής, χορού και πολιτισμού με ελευθερη εισοδο! Εκατοντάδες μουσικοί και χορευτές θα αναδείξουν τον πολιτισμό της χώρας μας,  με παραδοσιακά τραγούδια και χορευτικά από την Κρήτη, αλλά και άλλες περιοχές της χώρας.

Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η 16η έκθεση στη ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη, από 26 Οκτωβρίου έως και 3 Νοεμβρίου και θα δώσει στους Θεσσαλονικείς για μια ακόμα φορά την ευκαιρία να δουν, να γευτούν και να προμηθευτούν αγνά τοπικά προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς, αλλά και να παρακολουθήσουν πλήθος μουσικοχορευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Έπειτα η διοργάνωση θα ταξιδέψει στην Λάρισα όπου η 17η διοργάνωση της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία  από 7 έως και 11 Νοεμβρίου. Όλη η Λάρισα θα είναι εκεί!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Έκθεσης, στο www.pagritiaekthesi.gr για περισσότερες πληροφορίες.

Δηλώσεις συμμετοχής για παραγωγούς και πολιτιστικά σωματεία στο 2810.213318.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather