Σεμινάριο Gathering στο “Φ” Space

Σεμινάριο Gathering στο "Φ" Space

To Gathering Φέτος έρχεται να ξεσηκώσει τον κόσμο του, με την ενεργεία και την δυναμική της ομάδας του, που σκοπό έχει να παίξει δυνατά με τον τροχό της ζωής!

13 ομιλητές θα προσφέρουν από καρδιάς το μήνυμα τους, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, για να μας κουνήσουν από την θέση μας  και να μας εμπνεύσουν να γνωρίσουμε καλυτέρα τον εαυτό μας , τους άλλους και την ίδια την Ζωή!

Το Gathering φέτος αλλάζει ύφος, ο αριθμός των θέσεων είναι 100, οι θέσεις θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας , με εγγραφή και συμπλήρωση φόρμας στο www.phispace.gr και θα αποσταλεί προσωπική πρόσκληση με email, ως ένδειξη κατοχύρωσης της θέσης σας.

Έλα να παίξουμε μaζί τον τροχό της ζωής και είθε να φέρουμε ροή Αρμονία και ισορροπία μέσα και έξω μας! όλοι μαζί μπορούμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα! Την συνείδηση μας! και ολόκληρη την Ανθρωπότητα!

Στο Gathering αυτό, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αξιολογήσεις  με ειλικρίνεια  το βαθμό ικανοποίησης σε 8 διαστάσεις της ζωή σου και να σχηματίσεις τον «Τροχό της»

Πόσο εύκολα θα κυλούσε;

Πόσο καλός παίχτης νομίζεις ότι είσαι;

Οι γρήγοροι ρυθμοί και οι υποχρεώσεις, μας οδηγούν στη μονομέρεια.

Πασχίζουμε για χρόνο, χρήματα, δουλειά, καριέρα, αλλά στο τέλος της ημέρας η ικανοποίηση δεν συμβαδίζει με την ενέργεια που καταναλώνουμε. Για πολλούς, η επικέντρωση μας σε ένα συγκεκριμένο τομέα μας εξαντλεί, το άγχος πολλαπλασιάζεται και η απογοήτευση έρχεται γρήγορα.

Κάνε ένα βήμα πίσω..πάρε μια ανάσα  και δές! θα συνειδητοποιήσεις ότι η Ευτυχία κρύβεται στην ισορροπία όλων όσων μας εκπληρώνουν.

Η δύναμη του Τροχού της Ζωής βρίσκεται στο γεγονός ότι δίνει μια ζωντανή οπτική αναπαράσταση του τρόπου ζωής μας και επιτρέπει τη σύγκριση με το τι θεωρούμε ιδανικό. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε τους τομείς που θέλουμε να βελτιώσουμε, βάζοντας τους στόχους και το πλάνο που μας ταιριάζει.

Η απαντήσεις βρίσκονται μέσα μας! παράλληλα όμως μια ομάδα από εκπαιδευμένους και ικανούς ανθρώπους που ασχολείται με το Ευ ζην θα εμπνεύσει και ενδυναμώσει τη διαδικασία αυτογνωσίας σας, απελευθερώνοντας  τη δυναμική και πολλαπλασιάζοντας την αποτελεσματικότητα της.

Παίξτε λίγο με τον Τροχό της ζωής σας και χρησιμοποιείστε τον για προσωπική σας χρήση, ή αν είστε έτοιμοι να αποκομίσετε περισσότερα επικοινωνήστε μαζί μας μετά το Gathering.

Εκδήλωση : “Φ Space Gathering – Wheel of Life – Play Big!”

Είσοδος δωρεάν με απαραίτητη εγγραφή στο phispace.gr

Ημέρα: Σάββατο 12-10-2019

Ώρα :15.00 – 21.00

Τοποθεσία: Φ Space, Μέγαρο Πάνθεον 5ος όροφος, Κριάρη 40

Τηλ. επικοινωνίας: 2821099468, 6945730851

E-mail: phispace.gr@gmail.com

Το πρόγραμμα αναλυτικά στο :

http://www.phispace.gr/%CE%93%CE%B5%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CF%82/%cf%86-space-gathering-wheel-of-life-play-big/?instance_id=3504

Ομιλητές Gathering Οκτώβριος 2019

Άνοιγμα  Phi Space Gathering, Εισαγωγή στον Tροχό της ζωής! Οι 8 τομείς της ζωής μας! Γνωριμία με την Ομάδα! Παιχνίδι με τον Τροχό της ζωής! Αξιολόγηση που είμαστε στο Τώρα!

 1. Κωνσταντίνα Φραγκάκη, Ψυχολόγος & Ψυχοθεραπεύτρια.

“Ένα Βήμα πιο Kοντά σε εμάς”.

Moto: “απο ολα μπορεις να μαθεις…ακομα και απ ‘ τα δυσκολα”

 1. Αχιλλέας Γεωργίου . Life Coach. “Γιατί δεν επικοινωνούμε σωστά με τους ανθρώπους γύρω μας”

Moto: Το μεγαλύτερο εμπόδιο των ανθρώπων, είναι που δεν γνωρίζουν τις δυνατότητες τους.

 1. Ελευθερία Σικινιώτη. Ηθοποιός – Εμψυχώτρια Θεατρικού Παιχνιδιού για παιδιά και ενήλικες, Συντονίστρια Yoga Γέλιου, “Βιωματικό Εργαστήριο Γελωτοθεραπείας: βάλε Γέλιο στην ζωή σου !”.

Μοto: Δημιουργούμε τις συνθήκες που θέλουμε να ζούμε!.

 1. Γεωργία Πετράκη, Διαιτολόγος –Διατροφολόγος , “Αυτοπαρατήρηση και Διατροφή”

Moto: Συνδέσου με το Σώμα σου… αυτό θα σου πεί!

 1. Aida Po, Hatha & Yin Yoga Istructor, Shiatsu Τ “Recognizing Inner Wisdom within ourselves”. ‘’Αναγνωρίζοντας την Σοφία μέσα μας.’’

Moto: slow down and relax…Bring Harmony and Self trust within. u!

 1. Κλειώ Αποστολάκη. Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, Οικοψυχολόγος, “Οικοψυχολογία- Η επιστήμη της Ψυχολογίας στην αναζήτηση της εσωτερικής και εξωτερικής μας Φύσης.”

Moto: Η ζωή στη φύση είναι η θρέψη του εδάφους της Ψυχής

 1. Τατιάνα Βοριαδάκη,  Οικογενειακή Σύμβουλος και Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια, “Χτίζοντας στέρεες γέφυρες σύνδεσης με τον σύντροφο και τα παιδιά μας – Κρίση, Εξουθένωση και το ‘Γεφύρι της  Άρτας.

Moto: Φτάνεις σε ένα σημείο που ίσως δεν έχεις να δώσεις τίποτα… έχεις στερέψει …και αυτό είναι εντάξει!

 1. Νίκος Πανόπουλος, Transformational Coach -Voice Harmony Analysis, “Αφυπνίζοντας την Εσωτερική μας Επίγνωση και Ανακαλύπτοντας το Μέγιστο Δυναμικό μας”

Moto: Η ζωή είναι ένα ταξίδι στο κέντρο του καλύτερού μας εαυτού και το μυστικό για να πάμε εκεί… κρύβετε ΜΕΣΑ στην φωνή μας!

 1. Γεώργιος Δεληνικόλας, Floating Engineer -Επίπλευση/Αιώρηση σε Άλατα Μαγνησίου. Floating : Observing the mind – rising consciousnessenergizing the body

Moto: Κάνε αυτό που θες να γίνεις

 1. Πέρσα Κυβέλου, Γενική  Ιατρός, Συγγραφέας και Εκπαιδεύτρια των e-learning του ΕΚΠΑ «Φυσικές Ιατρικές και Συμπληρωματικές Θεραπείες» και «Coaching,Υγείας, Ευεξίας, Άσκησης και Μακροβιότητας»  Έλεγχος και διαχείριση του στρες μέσω Προηγμένης Ομοιοπαθητικής και Βιοανάδρασης”.

Moto: Το στρές δεν αποβάλλεται αλλά ελέγχεται…έλα να σε μάθουμε τον τρόπο να είσαι εσύ αυτός που καθορίζει τις συνθήκες για την ευτυχία του.

 1. Νικόλαος Φραγκιάς. Systemic Therapist, NLP Master trainer Lecturer in Criminology, Interventionist, ‘’Using your brain for a change!”.

Moto: Πως το ίδιο το εργαλείο που μας μπερδεύει, μπορεί να μας βοηθήσει! Μέσα στο δηλητήριο, είναι το αντίδοτο.

12+1 Βίβιαν Καραβάνου, Συμβουλευτική Ψυχολόγος- Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια, Yoga & Meditation Instructor . “Σχεδίασε  την ζωή σου όπως θες, υπάρχει τρόπος! MindfulnessMeditationManifestationMiracle .Powerful Ms.”

Moto: Ότι βάλεις … πάει! Μπορείς να δημιουργήσεις ότι γνήσια Θέλεις! Εξερεύνησε τα ‘’όρια’’ σου!

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather