Πόσο έβρεξε την Τετάρτη σε διάφορες περιοχές των Χανίων

Πόσο έβρεξε την Τετάρτη σε διάφορες περιοχές των Χανίων

Έβρεξε, αλλά όχι στα αναμενόμενα πλαίσια το περασμένο διήμερο στα Χανιά. Αν και η βροχή ήταν έντονη σε ορισμένες περιοχές, ήταν μικρής διάρκειας, αρκετή για να “ξεπλύνει” την αφρικανική σκόνη που είχε επικαθήσει τις προηγούμενες ημέρες, όχι αρκετή όμως για να αντισταθμίσει την περίοδο ανομβρίας που προηγήθηκε. Σύμφωνα με τα στοιχεία από τους μετεωρολογικούς σταθμούς στην όλη των Χανίων καταγράφηκαν 19 χιλιοστά, στη Σαμαριά 21, και στα Ασκύφου 26 χιλιοστά. Μικρες επιδόσεις είχαμε στα νότια του Νομού, όπου η βροχή ήταν μικρότερης έντασης. Για παράδειγμα στην Παλαιόχωρα καταγράφηκαν μόλις 7 χιλιοστά.

Σε κάθε περίπτωση η βροχή που καταγράφηκε, είτε ήταν μικρής έντασης, είτε μεγαλης ηταν ευεργετική, καθώς όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος Μανώλης Λέκκας: «ο καιρός έκανε τη δουλειά της Φύσης. Ξέπλυνε το περιβάλλον και πλέον η σκόνη δε θα αποτελεί πρόβλημα για τους πολίτες»

Συμφωνα με τον ίδιο, τις επόμενες μέρες θα έχουμε ηλιοφάνεια με ήπιους ανέμους και καλή θερμοκρασία (11 ως 20 βαθμούς). Την Κυριακή, λόγω νοτιά, θα έχουμε καλές συνθήκες και περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.