Πως μπορούμε να στηρίξουμε φέτος το Πάσχα τον “Ορίζοντα”

Πως μπορούμε να στηρίξουμε φέτος το Πάσχα τον "Ορίζοντα"

Δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος το καθιερωμένο κάθε Πάσχα, bazaar του συλλόγου “Ορίζοντας” προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την εξυπηρέτηση των σκοπών του. Ωστόσο τα μέλη του που ήδη είχαν προετοιμαστεί για το παζάρι, όταν ενέσκηψε η πανδημία, σκέφθηκαν να προτείνουν στους Χανιώτες έναν εναλλακτικό τρόπο για να συμβάλει όποιος επιθυμεί στην στήριξη του συλλόγου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, “εν όψει των εορτών του Πάσχα, οι εθελόντριες μας είχαν κάνει όλη την απαραίτητη προετοιμασία για να λειτουργήσει και φέτος το Πασχαλινό Παζάρι του Συλλόγου μας, τα έσοδα του οποίου διατίθενται αποκλειστικά σε οικογένειες παιδιών και ενηλίκων με καρκίνο, ώστε να καλυφθούν έξοδα για τις χημειοθεραπείες/ακτινοθεραπείες, χειρουργικές επεμβάσεις, ειδικές εξετάσεις ή μεταμοσχεύσεις.

Λόγω της πανδημίας φυσικά και δεν είναι εφικτό να λειτουργήσει το Παζάρι Αγάπης του “Ορίζοντα”. Όμως, οι ανάγκες των ασθενών μας εξακολουθούν να υπάρχουν κι επειδή η χανιώτικη κοινωνία έχει αποδείξει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι δίπλα στον “Ορίζοντα”, φαρμακεία, φούρνοι, σούπερ και μίνι μάρκετ, είχαν την όμορφη πρωτοβουλία να γίνουν σημεία διάθεσης των πασχαλινών μας λαμπάδων, που με τόση αγάπη ετοίμασαν οι εθελόντριές μας. Έτσι, με μία συμβολική δωρεά μπορούμε και φέτος να στηρίξουμε όλοι το έργο του “Ορίζοντα” ώστε να μπορεί να συνεχίσει να βοηθάει τους συνανθρώπους μας”.

pasxalino pazari
Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather