ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 21/04/18

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 21/04/18

ΡΕΘΥΜΝΟ – ΧΑΝΙΑ B.C. 60 – 50
Σε ένα παιχνίδι που πραγματικά αποτέλεσε διαφήμιση του μπάσκετ το Ρέθυμνο πήρε το ροζ φύλλο αγώνα στις λεπτομέρειες. Τα Χανιά εμφανίστηκαν πολύ ανταγωνιστικά και η νίκη δεν ήλθε για δύο λόγους.

Ο πρώτος ήταν ότι στο δεύτερο οκτάλεπτο ήταν εμφανής η έλλειψη καλού χειριστή αφού ο Μαραθάκης δεν μπόρεσε να αγωνιστεί λόγω γαστρεντερίτιδας και ο δεύτερος ήταν ότι κάποια μικρά λαθάκια σε κρίσιμα σημεία του αγώνα κόστισαν την νίκη.


Όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το συγκλονιστικό παιχνίδι του Μαλανδράκη που στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα έδινε την εντύπωση ότι δεν είχε αντίπαλο στο παρκέ καθώς επίσης και την καταπληκτική άμυνα όλων των παιδιών με αποκορύφωμα την άμυνα του Μπαρμπακάτζε πάνω στον πρώτο σκόρερ του Ρεθύμνου τον Γκιουλέα που τον περιόρισε μόλις στους 5 πόντους!


Ο πρόεδρος Στέργιος Κοπτερίδης δήλωσε: “ Σήμερα έδωσα πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά διότι έπαιξαν το καλύτερό τους παιχνίδι με την δυσκολότερη ομάδα του ομίλου και μάλιστα εκτός έδρας. Η σημαντική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες μας αρχίζει σιγά σιγά να φαίνεται. Δεν βιαζόμαστε…το μέλλον τους ανήκει και είναι σίγουρο ότι σε δύο με τρία χρόνια θα θερίσουμε ότι θα έχουμε σπείρει.»


ΤΑ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΑ
18-14, 16-06 (34-20 ΣΚΟΡ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ), 12-16, 14-14 (60-50 ΤΕΛΙΚΟ)

ΡΕΘΥΜΝΟ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΠΟΛΟΠΕΤΡΑΚΗΣ Π.
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ.7, ΜΑΝΟΥΚΑΡΑΚΗΣ Π. 12, ΤΣΑΧΑΚΗΣ Γ.10, ΑΠΑΝΩΜΕΡΙΤΑΚΗΣ Ε. 13 (1), ΒΟΥΤΣΑΣ Γ.2, ΤΑΤΑΡΑΚΗΣ Κ.2, ΤΣΙΚΝΑΚΗΣ Ι.2, ΚΑΡΤΑΚΗΣ Ε., ΓΑΛΕΡΟΣ Γ., ΛΙΤΙΝΑΣ Ι.2, ΜΥΚΩΝΙΑΤΗΣ Γ.5, ΓΚΙΟΥΛΕΑΣ Σ.5
ΧΑΝΙΑ B.C.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΓΙΑΝΝΙΟΥΔΑΚΗ Ρ.
ΒΟΗΘΟΣ: ΜΠΙΝΤΖΟΥ Χ.
ΝΑΙΣΙΔΗΣ Α., ΖΕΡΒΑΣ Π.3, ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Α., ΜΑΡΤΣΑΚΗΣ Ε., ΜΑΛΑΝΔΡΑΚΗΣ Α. 37, ΜΑΥΡΕΔΑΚΗΣ Η. ΜΠΑΡΜΠΑΚΑΤΖΕ Ι., ΝΤΑΜΟΤΣΙΔΗΣ Σ., ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ Φ., ΒΕΡΒΑΝΤΙΔΗΣ Ζ.7, ΣΧΟΙΝΟΠΛΟΚΑΚΗΣ Π.3, ΒΑΡΒΑΝΤΑΚΗΣ Α.,

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 21/04/18

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση