Προσφορά κηπευτικών προϊόντων από την Αντιπεριφέρεια σε κοινωνικές δομές των Χανίων

Προσφορά κηπευτικών προϊόντων από την Αντιπεριφέρεια σε κοινωνικές δομές των Χανίων

Διανομή 2.5 τόνων κηπευτικών προϊόντων σε κοινωνικές δομές του Νομού Χανίων πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 14 Απριλίου 2020, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, κ. Ιωάννη Γουλιδάκη, του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νίκου Καλογερή, και του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας και Κοινωνικής Οικονομίας, κ. Αντώνη Παπαδεράκη, και με τον συντονισμό των αρμοδίων υπηρεσιών των Περιφερειακών Ενοτήτων Λασιθίου και Χανίων, και της Περιφέρειας Κρήτης.

Τα κηπευτικά προϊόντα αυτά διατέθηκαν δωρεάν από τους Παραγωγούς του Νομού Λασιθίου, πρωτοβουλία η οποία ήρθε να συμπληρώσει τις πρωτοβουλίες των Παραγωγών των Δήμων Κισάμου και Καντάνου-Σελίνου, οι οποίοι διαθέτουν επίσης δωρεάν κηπευτικά προϊόντα τους σε κοινωνικές δομές των περιοχών της Κισάμου, της Καντάνου-Σελίνου και των Χανίων.

Τα προϊόντα αυτά θα διατεθούν σε ευαίσθητες ομάδες συνανθρώπων μας μέσω των κοινωνικών παντοπωλείων των Δήμων Χανίων, Πλατανιά, Αποκορώνου και της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, καθώς και στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Χανίων, στον Ερυθρό Σταυρό στα Χανιά, στο Φιλόπτωχο Συσσίτιο Σπλάντζιας Χανίων, και στις δομές της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων θα συνεχίσει να στηρίζει κοινωνικές πρωτοβουλίες και να υλοποιεί δράσεις αλληλεγγύης για την ανακούφιση των οικονομικά αδύναμων οικογενειών του νομού, μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της, όπως και με τη διάθεση ίδιων πόρων για το συγκεκριμένο σκοπό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας θέλουν να ευχαριστήσουν ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, τους Παραγωγούς του Νομού Λασιθίου και των Δήμων Κισάμου και Καντάνου-Σελίνου, καθώς και τα στελέχη των υπηρεσιών των Π.Ε. Λασιθίου και Χανίων για την άψογη συνεργασία τους στον συντονισμό διάθεσης και διακίνησης των προϊόντων αυτών, τα οποία αποτελούν προφορές ιδιαίτερα σημαντικές αυτές τις Άγιες Ημέρες και εν μέσω της τωρινής κρίσης που οι ανάγκες των πασχόντων συμπολιτών μας είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Τέλος θέλουν επίσης να ευχαριστήσουν τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Χανίων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κ. Νικόλαο Γιαννακάκη, όπως και τα μέλη του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που βοήθησαν στην εκφόρτωση των προϊόντων.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather