Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης

Στο κατάμεστο Ιστορικό Καφέ «Κήπος» πραγματοποιήθηκε ανήμερα την Πρωτοχρονιά, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ Ευρώπης (EHICA) παρουσία και με την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Κυδωνίας & Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνού.

Την εκδήλωση άνοιξε ο οικοδεσπότης του Ιστορικού Καφέ «Κήπος», Ιδρυτής & Πρόεδρος του EHICA κ. Βασίλης Σταθάκης. Στην εκδήλωση παρέστη, εκτός των άλλων, και ο δήμαρχος Χανίων κ. Αναστάσιος Βάμβουκας, ο οποίος μάλιστα, σε χαιρετισμό που έκανε, εκτός από τις ευχές αναφέρθηκε στη σημασία των πρωτοβουλιών και δράσεων του EHICA, εστίασε στην φιλοξενία του 10ου συμβουλευτικού διεθνούς forum«Πολιτιστικές Διαδρομές» του Συμβουλίου της Ευρώπης που θα γίνει μεταξύ 7-9 Οκτωβρίου 2020 στα Χανιά  και τόνισε πως ο Δήμος Χανίων είναι πάγια και έμπρακτα υποστηρικτής του EHICA και των πρωτοβουλιών του.

Το τυχερό «φλουρί» της βασιλόπιτας, είχε για αυτή τη χρονιά ιδιαίτερη σημασία. Ο τυχερός κέρδιζε ένα ταξίδι σε μια ευρωπαϊκή πόλη όπου βρίσκεται τουλάχιστον ένα Ιστορικό Καφέ – Μέλος του EHICA!

Ο τυχερός που θα ταξιδέψει στην Ευρώπη είναι ο κ. Μανώλης Φραγκάκης, δημοτικός σύμβουλος.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση