Πολλά προβλήματα από την κακοκαιρία στο Νομό. Έπεσε μισό βουνό μέσα στο δρόμο!

Πολλά προβλήματα από την κακοκαιρία στο Νομό.  Έπεσε μισό βουνό μέσα στο δρόμο!

Το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων αλλά και τα συνεργεία των Δήμων και της Περιφέρειας, τρέχουν από χθες για να αντιμετωπίσουν  τα πολλά προβλήματα που προκάλεσε στα Χανιά το κύμα κακοκαιρίας.

Η Πυροσβεστική έχει δεχτεί δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις σπιτιών και επιχειρήσεων τόσο στα Χανιά,όσο κ σε περιοχές του Δήμου Πλατανιά, ο οποίος έχει υποστεί και τις μεγαλύτερες ζημιές. Πολλά προβλήματα έχουν παρουσιαστεί στο Γεράνι και το Μάλεμε.

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση υπάρχουν πολλές κατολισθήσεις ειδικά στον Πρασσέ και τον Σέμπρωνα και μεταξύ Σχοινά και Χλιαρού.

Μέρος της Εθνικής οδού στο ύψος του Γαλατά έχει κλείσει και συνιστάται η απόλυτη προσοχή των οδηγώ. Δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.  Κινδύνεψαν και ανθρώπινες ζωές.

Κατέρρευσε μεγάλο τμήμα του βουνού, στο ύψος του Σταλού

Μεγάλη κατολίσθηση σημειώθηκε αργά το βράδυ, στην εθνική οδό Χανίων-Κισσάμου, στο ύψος του Σταλού, όταν ένα κομμάτι του βουνού υποχώρησε και έπεσε στο οδόστρωμα.

Το ένα ρεύμα είναι εντελώς κλειστό, ενώ η διέλευση από το σημείο γίνεται με δυσκολία, ενώ οι οδηγοί πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί καθώς υπάρχει κίνδυνος, νέας κατολίσθησης.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση