ΠΕΔ Κρήτης: Καμία κλειστή δομή φιλοξενίας μεταναστών δεν θα γίνει δεκτή στο νησί

ΠΕΔ Κρήτης: Καμία κλειστή δομή φιλοξενίας μεταναστών δεν θα γίνει δεκτή στο νησί

Μέχρι και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι αποφασισμένοι να φθάσουν οι εμπλεκόμενοι φορείς της Κρήτης με φόντο το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα.

Στο πλαίσιο της χθεσινής συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής Περιφερειακής Ένωσης Δήμων, που συμμετείχαν τόσο ο Δήμαρχος Χεερσονήσου, όσο και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, αποφασίστηκε ο Δήμαρχος Χερσονήσου να πραγματοποιήσει συνάντηση με τον αρμόδιο Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, η οποία και προγραμματίστηκε για τις 7.00 σήμερα το απόγευμα.

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων μάλιστα, στο πλαίσιο συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής είναι αποφασισμένη να ζητήσει την επίσημη τοποθέτηση όλων των βουλευτών, προκειμένου να γίνουν γνωστές και στο ευρύ κοινό οι θέσεις των επίσημων εκπροσώπων της στο Κοινοβούλιο.

Το θέμα όπως φαίνεται θα έχει μεγάλη συνέχεια, ενώ οι τοπικοί φορείς δεν μοιάζουν διατεθειμένοι να εγκρίνουν οποιαδήποτε διαφορετική απόφαση σε σχέση με αυτή που έχει λάβει ήδη η ΠΕΔ και στην οποία προσδιορίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κάνει δεκτή μια κλειστή δομή φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather