Παρουσιάσθηκε το λογότυπο του συνδυασμού “Για τα Χανιά” του Παναγιώτη Σημανδηράκη

Παρουσιάσθηκε το λογότυπο του συνδυασμού "Για τα Χανιά" του Παναγιώτη Σημανδηράκη

Το λογότυπο της παράταξης “Για τα Χανιά” παρουσίασαν ο επικεφαλής Παναγιώτης Σημανδηράκης και τα στελέχη του συνδυασμού, οι οποίοι ρίχνονται στην μάχη για την διεκδίκηση του δήμου Χανίων. Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Πριν από λίγους μήνες, πήραμε την πρωτοβουλία να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας, να βγούμε μπροστά και να εργαστούμε για έναν Δήμο Χανίων για τον οποίο θα είμαστε περήφανοι.

Όλο αυτό το διάστημα, καθημερινά καταγράφουμε και ιεραρχούμε τα προβλήματα του Δήμου μας, αξιοποιούμε την τεχνογνωσία των ειδικών για να είμαστε σε θέση υπεύθυνα να προτείνουμε ρεαλιστικές λύσεις. Ενθαρρύνουμε την εθελοντική συμμετοχή. Είναι πολύ ελπιδοφόρο ότι η ομάδα μας εμπλουτίζεται διαρκώς με ανθρώπους που οραματίζονται έναν διαφορετικό Δήμο Χανίων, που θέλουν να συμμετάσχουν ενεργά σε μια προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη, συμβάλλοντας εποικοδομητικά στον σχεδιασμό για την επόμενη μέρα.

Σήμερα παρουσιάζουμε το λογότυπο του συνδυασμού μας «Για τα Χανιά». Το επιμελήθηκε η ομάδα εθελοντών στην οποία προσωπικά οφείλω πολλές ευχαριστίες. Η οπτική μας ταυτότητα αποτελεί μια σύνθεση εικαστικών αναπαραστάσεων του τόπου μας, που αποτυπώνει βασικές αρχές του οράματός μας:

  • Αναδεικνύουμε και αξιοποιούμε τον μοναδικό πλούτο που διαθέτει ο Δήμος μας: γεωγραφικό, πολιτισμικό, ανθρώπινο.
  • Προσεγγίζουμε με μια άλλη ματιά τον αστικό ιστό: δίνουμε έμφαση στην αποσυμφόρηση του κέντρου, υιοθετούμε εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης με τη δημιουργία μεγάλου δικτύου ποδηλατόδρομων στο επίκεντρο του σχεδιασμού μας.

Καθιερώνουμε τη συμμετοχικότητα στην πράξη: οι πολίτες έχουν άποψη, έχουν λόγο, γίνονται ενεργοί συμμέτοχοι στον Δήμο Χανίων του αύριο”.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather