Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του Βασίλη Καλίδη για την ενίσχυση του “Ορίζοντα”

Παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του Βασίλη Καλίδη για την ενίσχυση του "Ορίζοντα"

Ο Χανιώτικος σύλλογος «Ορίζοντας» και ο Σεφ Βασίλης Καλλίδης διοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του γνωστού και αγαπητού σεφ, με τίτλο «Η ΚΡΗΤΗ ΜΟΥ». Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020  και ώρα 20:30 στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων. Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει από την εκπαιδευτικό – φιλόλογο Ανδρονίκη Κοκοτσάκη, ενώ για το βιβλίο, τον συγγραφέα και τους σκοπούς του συλλόγου “Ορίζοντας” θα μιλήσουν οι Δημήτρης Ουγγαρέζος, Νίκος Παπαδάκης και Νάνσυ Παραδεισανού. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Γωγώ Καλληδονάκη.

Θα σερβιριστούν πιάτα, από τις συνταγές του βιβλίου, προσφορά από τις εθελόντριες του «Ορίζοντα» και την εθελοντική ομάδα «Γειτόνισσες Χαλέπας», υπό την επιμέλεια του Σεφ Βασίλη Καλλίδη, ενώ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την χαρά να αποκτήσουν το βιβλίο, υπογεγραμμένο από τον Βασίλη Καλλίδη και φυσικά να στηρίξουν το έργο του Συλλόγου.

Λίγα λόγια για το βιβλίο…..
«Η Κρήτη μου»: Ένα βιβλίο μαγειρικής από τις εθελόντριες του «Ορίζοντα» και τον Βασίλη Καλλίδη, για την στήριξη παιδιών και ενηλίκων με καρκίνο.
Ένα υπέροχο ταξίδι στον απολαυστικό κόσμο των κρητικών γεύσεων…μία μοναδική, ξεχωριστή περιήγηση, που ωρίμασε μέσα από τις ευωδιές της γης και του τόπου μας, του θυμαριού και των βοτάνων και που πλούτισε και ολοκληρώθηκε από την χαρά και το συναίσθημα όλων όσων συμμετείχαν σ’ αυτήν…είναι ο γαστρονομικός οδηγός του “Ορίζοντα” που ανέδειξε τις παραδοσιακές συνταγές, οι οποίες κληροδοτήθηκαν από γενιά σε γενιά στις σημερινές νοικοκυρές της Κρήτης, μελετήθηκαν και οργανώθηκαν από τον αγαπημένο μας Σεφ Βασίλη Καλλίδη.
Άλλο ένα εγχείρημα που ολοκληρώθηκε από το περίσσευμα της καρδιάς και της αγάπης όσων συμμετείχαν, εθελοντών που επιμελήθηκαν το βιβλίο από την αρχή της προετοιμασίας του μέχρι και την ολοκλήρωση της τύπωσής του και φυσικά δεκάδων επιχειρήσεων και παραδοσιακών συλλόγων, που για ακόμη μία φορά μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν με τις χορηγίες τους.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather