Παρουσία του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ της Ευρώπης στην έκθεση HORECA

Παρουσία του Συνδέσμου Ιστορικών Καφέ της Ευρώπης στην έκθεση HORECA

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η HORECA, μια έκθεση που ξεπερνά τα standards πολλών άλλων διεθνών εκθέσεων του είδους της.  Φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης στην έκθεση είχε ενεργο συμμετοχή και παρουσία ο Σύνδεσμος Ιστορικών Καφέ Ευρώπης (EHICA). 

Κατά την τετραήμερη διάρκεια της έκθεσης  o Ιδρυτής και Πρόεδρος του EHICA κ. Βασίλης Σταθάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει -εκτός των άλλων- και με τους κ.κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο, Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Νίκο Χουδαλάκη Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας Forum A.E, και να τους ενημερώσει εκτενώς για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Συνδέσμου, με κορυφαίο το Διεθνές Συνέδριο «Πολιτιστικές Διαδρομές» του Συμβουλίου της Ευρώπης που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 7-9 Οκτωβρίου του 2020 στα Χανιά της Κρήτης, αλλά και για την Πολιτιστική Διαδρομή “Δρόμος Ιστορικών Καφέ” η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η συμμετοχή του EHICA στη διεθνή έκθεση της HORECA σηματοδοτεί την αρχή μιας σειράς παρουσιών του Συνδέσμου σε κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather