Παρουσία του δήμου Πλατανιά στην τουριστική έκθεση της Στουτγάρδης

Παρουσία του δήμου Πλατανιά στην τουριστική έκθεση της Στουτγάρδης

Με μεγάλη επιτυχία για τον Χανιώτικο τουρισμό, συνεχίζεται η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού της Στουτγκάρδης, όπου συμμετέχει και ο Δήμος Πλατανιά.

Το περίπτερό επισκέπτεται πλήθος κόσμου καθημερινά, οι οποίοι έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για το έντυπο υλικό προβολής της Ενδοχώρας του Δήμου Πλατανιά. Πρόκειται για μία σειρά από 4 έντυπα αφιερωμένα στα εσπεριδοειδή, τους Αμπελώνες, την Ελιά, και τον Ορεινό όγκο τα οποία έχουν μεταφραστεί στα Γερμανικά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών της έκθεσης.

Το Δήμο Πλατανιά εκπροσωπεί ο κ. Δημήτρης Μπατσάκης, οδηγός Περιβαλλοντικού και Περιηγητικού Τουρισμού, όπου μέσα από το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης, προσπαθεί να προβάλει και να αναδείξει την ποικιλομορφία του τουριστικού προϊόντος που προσφέρει στους επισκέπτες ο Δήμος μας και γενικότερα η Κρήτη, ενώ ταυτόχρονα πληροφορεί τους χιλιάδες επισκέπτες του περιπτέρου για τους σημαντικούς τουριστικούς, φυσικούς και πολιτιστικούς πόρους της περιοχής του Δήμου Πλατανιά, οι οποίοι εγγυούνται σε κάθε επισκέπτη μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather