Παραχώρηση δύο αυτοκινήτων στον δήμο Χανίων για το πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι”

Παραχώρηση δύο αυτοκινήτων στον δήμο Χανίων για το πρόγραμμα "Βοήθεια στο σπίτι"

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ, Ελένη Ζερβουδάκη, με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί την αντιπροσωπεία της εταιρείας FIAT, ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ Α.Ε. για την προσφορά δυο αυτοκινήτων μάρκας FIAT Punto, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των αναγκών του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και έως ότου ξεπεραστεί η κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Κατά την παραλαβή των δυο αυτοκινήτων ήταν παρόντες η κα. Ζερβουδάκη, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κ. Τάσος Αλόγλουκαι ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ.Γιώργος Φραγκιαδάκης.

Η κυρία Ζερβουδάκη επεσήμανε πως: «Η ανταπόκριση των τοπικών επιχειρήσεων για την στήριξη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», είναι μεγάλη και ουσιαστική. Αυτή την περίοδο είναι γεγονός πως έχουν αυξηθεί οι ανάγκες για παροχή βοήθειας στο σπίτι και το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» εν όψει της πανδημίας, καλείται να καλύψει ανάγκες και πέρα των εγγεγραμμένων μελών του. Με 3 συνολικά νέα αυτοκίνητα στο στόλο του Δήμου, είμαστε πιο κοντά σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.»

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather