Παρασκευή και Σάββατο το Chania rock festival

Παρασκευή και Σάββατο το Chania rock festival

Το μεγαλύτερο συναυλιακό γεγονός της χρονιάς για την Κρήτη έρχεται την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιουνίου στα Χανιά. Και φέτος το Chania Rock Festival θα πραγματοποιηθεί στον μοναδικής ομορφιάς προμαχώνα San Salvatore στο παλιό λιμάνι με τεράστια ονόματα της παγκόσμιας rock σκηνής.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ: Την πρώτη ημέρα εμφανίζονται δύο εκ των σημαντικότερων σχημάτων της μεταλλικής σκηνής. Οι Έλληνες Septic Flesh και οι Πορτογάλοι Moonspell με φανατικούς φίλους στη χώρας μας. Μαζί τους οι Rock n’ roll Children η μεγαλύτερη ελληνική cover μπάντα τραγουδιών του θρυλικού Dio (Black Sabbath, Rainbow), οι πολλά υποσχόμενοι Ιταλοί Gravestone και οι  Perfect Mess  που κέρδισαν  το διαγωνισμό «Γιώργος Μανουσέλης». Ένα διαγωνισμό στον οποίο ψήφισαν 11.500 μοναδικά άτομα και συμμετείχαν 25 μπάντες.

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ: Την δεύτερη ημέρα θα εμφανιστούν ως headliners ο τραγουδιστής των θρυλικών Accept Udo  Dirkschneider και οι Σουηδοί H.E.A.T. O UDO ήταν headliner και στο 1ο Chania Rock Festival το 2002 και φέτος θα εμφανιστεί στην Ελλάδα αποκλειστικά στα Χανιά και θα αποδώσει όλα τα κλασσικά τραγούδια των Accept! Πριν τον UDO στη σκηνή του Chania Rock Festival οι Σουηδοί H.E.A.T. ίσως η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή hard rock μπάντα τα τελευταία χρόνια. Την πρώτη ημέρα εμφανίζονται οι Γάλλοι LOOKING FOR MEDUSA και οι Ιταλοί dark symphonic metallers, ASPHODELIA, ενώ τη συναυλία ανοίγει μια rock μπάντα από το Ηράκλειο της Κρήτης, οι ΑΔΑΕΙΣ.

Στα χαρακτηριστικά του φετινού φεστιβάλ:

  • “ΣΟΥΠΕΡ”- ΗΧΟΣ: Το ηχητικό σύστημα που θα χρησιμοποιηθεί φέτος θα είναι το καλύτερο και πιο σύγχρονο της Κρήτης.
  • ΦΩΤΙΣΜΟΣ: Για πρώτη φορά θα υπάρχει περιμετρικά φωτισμός με ρομποτικά συστήματα που θα φωτίζουν τον ουρανό σχηματίζοντας ένα κώνο που θα καταλήγει στο χώρο του φεστιβάλ!
  • ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ: Και φέτος σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Δυτ. Κρήτης θα υπάρχουν δρομολόγια μετ’ επιστροφής από το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο.
  • ΚΟΣΜΟΣ: Για το φεστιβάλ συνδυάζοντας μουσική και διακοπές θα έλθουν άνθρωποι από 16 χώρες.
  • ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Το φεστιβάλ είναι family Friendly κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να έλθει μια οικογένεια με όλα τα παιδιά κάτω των 10 ετών δωρεάν.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

▇ Avalon Rock Pub Chania (Chania)

▇ Monsterville Chania (Chania)

▇ 53 Bar Fifty Three (Chania)

▇ Rock House Piano Bar Platanias

▇ Route 66 Heraklion Crete (Heraklion)

▇ Beer O’Clock (Heraklion)

▇ Dark Tales (Heraklion)

▇ πολυτεχνειο καφε μπαρ (Heraklion)

▇ Chaplinspubcafe (Rethymno)

▇ Beatnik Rock Bar – Rethymno(Rethymno)

▇ GoldPhoenix Tattoo Studio (Ierapetra)

▇ Balos Travel (Kissamos)

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση