Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Παράταση για την ενεργοποίηση των ατομικών δικαιωμάτων των παραγωγών

 

Ένας μήνας παράταση δόθηκε για την ενεργοποίηση των ατομικών δικαιωμάτων των παραγωγών με απόφαση της Κομισιόν και τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Tο επίσημο αίτημα στον αρμόδιο επίτροπο αγροτικών της ΕΕ τέθηκε από την Ισπανία, και ωφελήθηκε και η Ελλάδα.

Η υποβολή των αιτήσεων λήγει κανονικά στις 15 Μαΐου ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η σχετική παράταση μέχρι τις 15 Ιουνίου, καθώς πολλά κράτη-μέλη κωλύονταν να ολοκληρώσουν έγκαιρα την διαδικασία, ανάμεσα τους και η Ελλάδα, που φέρεται να έχει οριστικοποιήσει μόλις το 1/3 των συνολικών αιτήσεων πληρωμής.

Η παράταση αφορά τόσο τις αιτήσεις για άμεσες ενισχύσεις αλλά και για αιτήματα χρηματοδότησης στα πλαίσια των εθνικών προγραμμάτων αγροτικής ανάπτυξης. Και τα δύο χρηματοδοτούνται από κονδύλια της ΚΑΠ (Κοινή Αγροτική Πολιτική).

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x