Archives

Post Widget 1

Heath Tips

  • In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a
  • Fringilla vel, aliquet nec, vulputateDonec pede justo,  eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.Nullam dictum felis eu pede mollis pretium.

Post Widget 2

Παράλληλες δράσεις του 3ου μαραθωνίου Κρήτης στον Πλατανιά

Παράλληλες δράσεις του 3ου μαραθωνίου Κρήτης στον Πλατανιά

 

Ο δήμος Πλατανιά ανακοίνωσε τις παράλληλες δράσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο του 3ου Μαραθώνιου Κρήτης “Ειρηναίου Γαλανάκη”.

  • ΤΕΛΕΤΗ ΚΟΠΗΣ ΚΟΤΙΝΟΥ:

Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Απριλίου και ώρα 16:30μ.μ., στην Αρχαία Ελιά των Βουβών στην Τ.Κ. Βουβών του Δήμου Πλατανιά.

Ο Κότινος θα συνοδεύσει την Λαμπαδηδρομία,που θα γίνει το Σάββατο με εκκίνηση την Κίσσαμο και  μέσω του Δήμου μας  θα καταλήξει στη Πλατεία Αγοράς στα Χανιά, για την επίσημη έναρξη του Αγώνα.

  • ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ:

Το Σάββατο 14 Απριλίου θα γίνει η καθιερωμένη Λαμπαδηδρομία προς τιμήν του Μακαριστού Μητροπολίτη Κισσάμου & Σελίνου κ.κ.Ειρηναίου, η οποία θα ξεκινήσει στις 15:30μ.μ., από την Κίσσαμο θα διασχίσει την εθνική οδό (ΒΟΑΚ) μέχρι την Τ.Κ. Καληδωνίας και εν συνέχεια μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, αφού κάνει μια στάση στο Δημαρχείο Πλατανιά, όπου θα γίνει σε  μια μικρή λιτή τελετή, θα καταλήξει στην Πλατεία Αγοράς, όπου θα ανάψει ο Βωμός και θα γίνει η  Επίσημη Έναρξη των αγώνων.

 

Εγγραφές γίνονται είτε μέσω διαδικτύου στο site/ www.crete-Marathon.gr  ,είτε στο τηλέφωνο του Δήμου:2821340002.

– Θα δοθούν δωρεάν παντελονάκι-μπλουζάκι- καπελάκι

-δεν υπάρχει οικονομική επιβάρυνση.

 

Creta Voice

Δείτε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Μπορεί να σας ενδιαφέρει x