Παιδική εξόρμηση του Ορειβατικού, στον Φουρνέ Κυδωνίας

Παιδική εξόρμηση του Ορειβατικού, στον Φουρνέ Κυδωνίας

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει εύκολη μονοήμερη πεζοπορική δραστηριότητα, για μικρά και μεγάλα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 8 έως 16 χρονών, για να περπατήσουν σε μονοπάτια γύρω από το χωριό Φουρνέ, στην επαρχία Κυδωνίας, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018. Οι μικροί μας φίλοι θα περπατήσουν και θα ευχαριστηθούν τα καταπράσινα μονοπάτια αυτής της περιοχής, μέσα από τους πορτοκαλεώνες της, θα μάθουν για την ιστορία και τη φύση του χωριού και θα φτάσουν στο ψηλότερο σημείο της διαδρομής, από όπου θα θαυμάσουν όμορφες εικόνες και θέα προς όλο τον κάμπο των Χανίων. Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους μικρό σακίδιο, που να έχει μέσα παγουράκι με νερό, κολατσιό, αντιανεμικό αδιάβροχο μπουφάν και μακρυμάνικο ζεστό μπλουζάκι, μακρύ παντελόνι, σκούφο, γάντια και καπελάκι.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:30 π.μ., κι επιστροφή νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 2821044647, ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 07/12. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Βασίλειος Γκίκας, μαζί με παλαιά και νέα μέλη του Δ.Σ..

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.