Παιδική εξόρμηση του Ορειβατικού στου Αγίου το Αυλάκι στο Ακρωτήρι Χανίων

Παιδική εξόρμηση του Ορειβατικού στου Αγίου το Αυλάκι  στο Ακρωτήρι Χανίων

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει εύκολη μονοήμερη πεζοπορική δραστηριότητα, για μικρά και μεγάλα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 8 έως 16 χρονών, για να περπατήσουν στο Φαράγγι Αγίου Αυλάκι, στην χερσόνησο ανατολικά της πόλης των Χανίων, στην επαρχία Κυδωνίας, την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν στο πέτρινο μονοπάτι που διασχίζει το φαράγγι, να ξεναγηθούν και να επισκεφτούν μερικά από τα οριζόντια σπήλαια της περιοχής, να γνωρίσουν την ιστορία του τόπου και να περιηγηθούν στην εγκαταλελειμμένη μονή του καθολικού. Τα παιδιά πρέπει να φορούν άνετο αθλητικό παπούτσι ή ορειβατικό μποτάκι και να έχουν μαζί τους μικρό σακίδιο, που να έχει μέσα, φακό χειρός ή κεφαλής, παγουράκι με νερό, κολατσιό, αντιανεμικό αδιάβροχο μπουφάν και μακρυμάνικο ζεστό μπλουζάκι, μακρύ παντελόνι, σκούφο, γάντια και καπελάκι.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:30 π.μ., κι επιστροφή νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 2821044647, ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 15/03. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Βασίλειος Γκίκας, μαζί με παλαιά και νέα μέλη του Δ.Σ..

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather