Παιδική εξόρμηση του Ορειβατικού στην Ανώπολη Σφακίων

Παιδική εξόρμηση του Ορειβατικού στην Ανώπολη Σφακίων

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει εύκολη μονοήμερη πεζοπορική δραστηριότητα, για μικρά και μεγάλα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 8 έως 16 χρονών, για να περπατήσουν από την Ανώπολη προς την γειτονική Αράδαινα, στην επαρχία Σφακίων, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018. Η πεζοπορία θα είναι σε αργούς ρυθμούς σε εύκολο βατό μονοπάτι, για να γνωρίσουν οι μικροί μας φίλοι, την δασωμένη αυτή περιοχή στα νότια του νομού μας. Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους μικρό σακίδιο, που να έχει μέσα παγουράκι με νερό, κολατσιό, αντιανεμικό μπουφάν και μακρυμάνικο μπλουζάκι, μακρύ παντελόνι και καπελάκι.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:00 π.μ., κι επιστροφή νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 2821044647, ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 12/10. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Σταύρος Μπαδογιάννης, μαζί με παλαιά και νέα μέλη του Δ.Σ.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.