Παιδική εξόρμηση στο Κατωχώρι Κεραμειών Κυδωνίας

Παιδική εξόρμηση στο Κατωχώρι Κεραμειών Κυδωνίας

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει εύκολη μονοήμερη πεζοπορική δραστηριότητα, για μικρά και μεγάλα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 8 έως 16 χρονών, για να περπατήσουν στο Κατωχώρι Κεραμειών, στην επαρχία Κυδωνίας, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018. Η πεζοπορία θα είναι σε αργούς ρυθμούς σε εύκολα βατά μονοπάτια, τα οποία περνούν δίπλα από όμορφους αμπελώνες και ελαιώνες και μέσα από το φημισμένο Φαράγγι Δικτάμου. Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους μικρό σακίδιο, που να έχει μέσα παγουράκι με νερό, κολατσιό, αντιανεμικό μπουφάν ή μακρυμάνικο μπλουζάκι, μακρύ παντελόνι και καπελάκι.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 09:00 π.μ., κι επιστροφή νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 2821044647, ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 07/09. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Βασίλειος Γκίκας, μαζί με παλαιά και νέα μέλη του Δ.Σ..

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.