Παιδική εξόρμηση από την Μαλάξα στα Νεροκούρου Κυδωνίας

Παιδική εξόρμηση από την Μαλάξα στα Νεροκούρου Κυδωνίας

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει εύκολη μονοήμερη πεζοπορική δραστηριότητα, για μικρά και μεγάλα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 8 έως 16 χρονών, για να περπατήσουν στην κατηφορική διαδρομή από την Μαλάξα μέχρι τα Νεροκούρου, στην επαρχία Κυδωνίας, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν σε εύκολο κατηφορικό μονοπάτι και χωματόδρομο και να μάθουν για την ιστορία και τη φύση του τόπου αυτού, θα απολαύσουν την θέα προς τον κάμπο και την πόλη των Χανίων, θα παίξουν παιχνίδια και θα συμμετέχουν σε κλήρωση με αναμνηστικά δωράκια. Τα παιδιά πρέπει να φορούν άνετο αθλητικό παπούτσι ή ορειβατικό μποτάκι και να έχουν μαζί τους μικρό σακίδιο, που να έχει μέσα, παγουράκι με νερό, κολατσιό, αντιανεμικό αδιάβροχο μπουφάν και μακρυμάνικο μπλουζάκι, μακρύ παντελόνι και καπελάκι.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:30 π.μ., κι επιστροφή νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 2821044647, ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 20/12. Αρχηγός της εξόρμησης είναι η κ. Ειρήνη Μιχαηλάκη μαζί με παλαιά και νέα μέλη του Δ.Σ.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather