Παγκρήτια συνάντηση των ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων στα Χανιά

Παγκρήτια συνάντηση των ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων στα Χανιά

Στα Χανιά βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδας, ΣΕΤΚΕ, κ. Παναγιώτης Τοκούζης μαζί με τον αντιπρόεδρο κ. Μανώλη Αγιομυργιαννάκη και εκπροσώπους των Ομοσπονδιών της Κρήτης, του Ρεθύμνου, του Ηρακλείου και του Λασιθίου.

Η παγκρήτια συνάντηση που γίνεται υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων νομού Χανίων «Άπτερα», θα πραγματοποιηθεί στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στις 18:00 μμ παρουσία του προέδρου του κ. Αντώνη Ροκάκη, του κ. Κυριάκου Κώτσογλου, εντεταλμένου συμβούλου τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης, και του κ. Γιάννη Γιαννακάκη, αντιδημάρχου Χανίων υπεύθυνου για τον τουρισμό.

Θα συζητηθούν οι πρόσφατες εξελίξεις και τα υγειονομικά πρωτόκολλα και πώς αυτά επηρεάζουν τα μικρά καταλύματα της χώρας. Επίσης θα υπάρξει ανταλλαγή απόψεων για τα μέτρα με τα οποία ο κλάδος μας αλλά και ο τουρισμός γενικότερα θα μπορέσει να βγει από την κρίση και οι κινήσεις προς την κυβέρνηση στις οποίες πρόκειται να προβεί η ΣΕΤΚΕ για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather