Ο “Hamlet”, από το National Theatre of London, στο ΚΑΜ

Ο "Hamlet", από το National Theatre of London, στο ΚΑΜ

Μετά από το διπλό SOLD OUT στο Δημοτικό Κινηματογράφο ΚΗΠΟΣ… ο Όμιλος Antenna σε συνεργασία με την Βρετανική Πρεσβεία, το Βρετανικό Συμβούλιο, τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, προβάλει ξανά το αριστουργηματικό έργο του William Shakespeare «Hamlet», με τον Benedict Cumberbatch, στο ρόλο του Άμλετ.
Τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020, στο Μεγάλο Αρσενάλι (ΚΑΜ), ώρα 21.00, η εκπληκτική παράσταση του National Theatre of London… ξανά στη μεγάλη οθόνη.

William Shakespeare «Hamlet»
Καθώς η χώρα προετοιμάζεται για πόλεμο, μια οικογένεια χωρίζεται βίαια στα δύο. Αναγκασμένος να εκδικηθεί το θάνατο του πατέρα του, αλλά και παραλυμένος από το βάρος αυτού του καθήκοντος, ο Άμλετ μαίνεται ενάντια στην αδυναμία του, γεγονός που απειλεί την ψυχική του υγεία αλλά και την ασφάλεια του κράτους. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο υποψήφιος για Όσκαρ Benedict Cumberbatch (BBC’s Sherlock, The Imitation Game, Frankenstein).

Σκηνοθεσία: Lyndsey Turner
Σκηνικά: Es Devlin
Κοστούμια: Katrina Lindsay
Σχεδιασμός φωτισμών: Jane Cox
Μουσική: Jon Hopkins

Πρωταγωνιστούν: Barry Aird, Eddie Arnold, Leo Bill, Siân Brooke, Nigel Carrington, Ruairi Conaghan, Rudi Dharmalingam, Colin Haigh, Paul Ham, Diveen Henry, Anastasia Hille, Ciarán Hinds, Kobna Holdbrook-Smith, Karl Johnson, Jim Norton, Amaka Okafor, Dan Parr, Jan Shepherd, Morag Siller, Matthew Steer, Sergo Vares, Dwane Walc
Με ελληνικούς υπότιτλους

Γενική Είσοδος: 12€
Παιδιά έως 12 ετών: 10€
Φοιτητικό: 10€
Ανέργων: 10€
ΑΜΕΑ: 10€
Ομαδικά εισιτήρια (άνω των 20): 10€

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather