Ο Ορειβατικός στο Φαράγγι Καλλικράτη

Ο Ορειβατικός στο Φαράγγι Καλλικράτη

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη πεζοπορική εξόρμηση για να πραγματοποιήσει διάσχιση του Φαραγγιού του Καλλικράτη, μέχρι το Καψοδάσος Πατσιανού, στην επαρχία Σφακίων, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019. Η πεζοπορία είναι εύκολη σε καλογραμμένο κατηφορικό χωματόδρομο και μονοπάτι, τμήμα του Ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την όμορφη αυτή περιοχή στα νοτιοανατολικά του νομού μας και να αγναντέψουν κατεβαίνοντας προς το Λιβυκό πέλαγος και την νότια ακτογραμμή του. Η πεζοπορία θα έχει διάρκεια περίπου 3½ ώρες, οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση, να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι-αρβύλα) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), αντιανεμικό αδιάβροχο μπουφάν, ζεστά ρούχα, καπέλο, πρόχειρο φαγητό και νερό.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 07:45 π.μ. κι επιστροφή το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Η εξόρμηση αυτή είναι ιδανική για αρχάριους πεζοπόρους και για παιδιά με τους γονείς τους, που θα ήθελαν να πεζοπορήσουν για πρώτη φορά.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 22/11. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Σταύρος Μπαδογιάννης.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather