Ο Ορειβατικός στο Φαράγγι Αραδαίνας το Σαββατοκύριακο

Ο Ορειβατικός στο Φαράγγι Αραδαίνας το Σαββατοκύριακο

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει διήμερη ορειβατική εξόρμηση για να πραγματοποιήσει πεζοπορική διάσχιση του άγριου, αλλά βατού Φαραγγιού της Αράδαινας, στην επαρχία Σφακίων, το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Αυγούστου 2018.

Η διαδρομή είναι κατηφορική, σε καλογραμμένο μονοπάτι στην αρχή και στη συνέχεια στην κοίτη μέσα στο φαράγγι, για να καταλήξουμε το σούρουπο στην παραλία Μάρμαρα, όπου θα γίνει η διανυκτέρευση στο ύπαιθρο.

Την Κυριακή με εύκολο περπάτημα, σε τμήμα του παραλιακού μονοπατιού Ε4, θα περάσουμε πρώτα από το γραφικό Λουτρό και μετά από τα Γλυκά Νερά, όπου θα σταματήσουμε για μπάνιο και ξεκούραση, από όπου θα συνεχίσουμε στο ανηφορικό μονοπάτι Ε4, για να καταλήξουμε λίγο πριν την Χώρα Σφακίων.

Η διάρκεια της πεζοπορίας, και τις δύο ημέρες συνολικά, κυμαίνεται από 8 έως και 9 περίπου ώρες, οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση, να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι – άρβυλο) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), τα ατομικά τους εφόδια διανυκτέρευσης, αντιανεμικό μπουφάν, καπέλο, πρόχειρο φαγητό και νερό.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το μεσημέρι του Σαββάτου, ώρα 13:45 μ.μ. κι επιστροφή αργά το απόγευμα της επόμενης ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 10/08. Αρχηγοί της εξόρμησης είναι οι κ.κ. Μάριος Παπαδάκης και Ελένη Παπαδαντωνάκη.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση