Ο Ορειβατικός στο Κουρταλιώτικο Φαράγγι

Ο Ορειβατικός στο Κουρταλιώτικο Φαράγγι

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη πεζοπορική εξόρμηση για να πραγματοποιήσει ποταμοδιάσχιση στο όμορφο Κουρταλιώτικο φαράγγι, στην επαρχία Αγίου Βασιλείου, στο νομό Ρεθύμνου, την Κυριακή 22 Ιουλίου 2018. Η πεζοπορία είναι βατή και κατηφορική, μέσα από την κοίτη του ομώνυμου ποταμού, που διαρρέει το φαράγγι, το οποίο είναι άγριο και δροσερό και θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να πλατσουρίσουν στα κρύα νερά του. Η διάρκεια της πεζοπορίας είναι περίπου 5 με 6 ώρες και οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση, να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι – άρβυλο) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), αντιανεμικό μπουφάν, καπέλο, πρόχειρο φαγητό και νερό. Η δράση αυτή χαρακτηρίζεται ως πεζοπορική ποταμοδιάσχιση (river trekking), για αυτό οι συμμετέχοντες πρέπει να γνωρίζουν κολύμπι και να έχουν μαζί τους δεύτερα ρούχα και παπούτσια, τα οποία θα μείνουν στεγνά στο λεωφορείο.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 07:30 π.μ. κι επιστροφή αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 20/07. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Μάριος Παπαδάκης.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση