Ο Ορειβατικός στη Γαύδο για τα Θεοφάνεια

Ο Ορειβατικός στη Γαύδο για τα Θεοφάνεια

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει για τα μέλη του τετραήμερη εξόρμηση στο ακριτικό νησί της Γαύδου από την Παρασκευή 3 έως και την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020, γιατί η Γαύδος δεν είναι όμορφη μόνο το καλοκαίρι! Η προσέγγιση στο νησί θα γίνει από το λιμάνι της Παλαιόχωρας και οι διανυκτερεύσεις θα γίνουν στο ύπαιθρο με ατομικά εφόδια, αλλά και σε δωμάτια. Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων στο νησί περιλαμβάνει ξεκούραση και προαιρετικές πεζοπορίες για να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες τις χειμωνιάτικες φυσικές ομορφιές και τις πολλές ερημικές τοποθεσίες με τις όμορφες παραλίες του νησιού.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Παρασκευής 03/01, ώρα 06:00 π.μ. κι επιστροφή αργά το απόγευμα της Δευτέρας 06/01.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Μάριος Παπαδάκης. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μόνο με προσωπική παρουσία των ενδιαφερόμενων και με την πληρωμή προκαταβολής, μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης 02/01.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather