Ο Ορειβατικός στα Αγροιμοχώραφα και στην Ακονιζιά στα Λευκά Όρη

Ο Ορειβατικός στα Αγροιμοχώραφα και στην Ακονιζιά στα Λευκά Όρη

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μόνο για τα μέλη του διήμερη πολύωρη φθινοπωρινή ορειβατική εξόρμηση στα δυτικά Λευκά Όρη, για να πραγματοποιήσει διάσχιση, στην διαδρομή Κουστογέρακο – Αγριμοχώραφα – Ακονιζιά – Προφήτης Ηλίας – Σούγια, στην επαρχία Σελίνου, το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Νοεμβρίου 2018. Η προσέγγιση στην περιοχή θα γίνει από το ιστορικό χωριό Κουστογέρακο, από όπου οι συμμετέχοντες θα ανέβουν στην Σελινιώτικη Μαδάρα, περπατώντας σε άγρια ανηφορικά μονοπάτια και στράτες. Στην εξόρμηση αυτή μπορούν να συμμετέχουν όσα μέλη μας έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση και έχουν συμμετάσχει σε δύσκολες πολύωρες ομαδικές πεζοπορίες τον τελευταίο χρόνο. Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι-αρβύλα) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), τα ατομικά τους εφόδια για την διανυκτέρευση στο ύπαιθρο, αδιάβροχο αντιανεμικό μπουφάν, ζεστά ρούχα με σκούφο και γάντια, πρόχειρο φαγητό και πολύ νερό. 

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί του Σαββάτου, ώρα 10:00 π.μ. κι επιστροφή αργά το απόγευμα της επόμενης ημέρας. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης 08/10. Αρχηγοί της εξόρμησης είναι οι κ.κ. Εμμανουήλ Μαλεκάκης και Χρήστος Μυλωνάκης. Οι συμμετέχοντες θα συναντηθούν στα γραφεία του Συλλόγου, την Πέμπτη 08/10 το βράδυ στις 21:30 μ.μ., για να ενημερωθούν για το πρόγραμμα της εξόρμησης αυτής.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather

Αφήστε μια απάντηση