Ο Ορειβατικός από τον Πρέβελη Ρεθύμνου στις Λίγκρες και στον Άγιο Παύλο

Ο Ορειβατικός από τον Πρέβελη Ρεθύμνου στις Λίγκρες και στον Άγιο Παύλο

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη πεζοπορική εξόρμηση στην όμορφη νότια ακτογραμμή στον γειτονικό νομό Ρεθύμνου, στη διαδρομή Πρέβελης Αγίου Βασιλείου – Λίγκρες – Τριόπετρα – Άγιος Παύλος, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι συμμετέχοντες είναι βατή, αλλά θα έχει πολύωρο περπάτημα σε παραλιακά μονοπάτια και χωματόδρομους, στην αμμουδιά, στα βράχια της ακτογραμμής και σε αμμόλοφους. Οι συμμετέχοντες στην εξόρμηση αυτή θα γνωρίσουν τις μαγευτικές αυτές παραλίες στον γειτονικό νομό μας, σε μία διαφορετική εποχή του χρόνου, με φθινοπωρινά χρώματα και αρώματα, δίπλα στα κρύα νερά του Λιβυκού πελάγους. Η πεζοπορία θα έχει διάρκεια περίπου 6 ώρες, οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση, να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι-αρβύλα) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), αντιανεμικό μπουφάν, ρούχα, καπέλο και αντηλιακό, πρόχειρο φαγητό και νερό.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 07:30 π.μ. κι επιστροφή αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 01/11. Αρχη-γός της εξόρμησης είναι ο κ. Κωνσταντίνος Πρινολάκης.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather