Ο Ορειβατικός από τον Ομαλό στον Καλλέργη και από εκεί στην Σαμαριά και στην Αγία Ρουμέλη

Ο Ορειβατικός από τον Ομαλό στον Καλλέργη και από εκεί στην Σαμαριά και στην Αγία Ρουμέλη

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει για τα μέλη του διήμερη ορειβατική εξόρμηση για να πραγματοποιήσει πολύωρη πεζοπορία στην διαδρομή Ξυλόσκαλο Ομαλού – καταφύγιο Καλλέργη – Ποριά – Ποτιστήρια – Άγιος Νικόλαος – Σαμαριά – Αγία Ρουμέλη, από την επαρχία Κυδωνίας στην επαρχία Σφακίων, το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Αυγούστου 2019. Η διανυκτέρευση θα γίνει στο καταφύγιο του Συλλόγου. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση και να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι-αρβύλα), να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν) και τα ατομικά τους εφόδια διανυκτέρευσης, ζεστό αντιανεμικό μπουφάν, καπέλο και αντηλιακό, πρόχειρο φαγητό και νερό. 

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το μεσημέρι του Σαββάτου, ώρα 15:30 μ.μ. κι επιστροφή αργά το απόγευμα της επόμενης ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 09/08. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Χριστόφορος Μπαλαδήμας.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather