Ο Ορειβατικός από τα Φαλάσαρνα στον Μπάλο και από εκεί στην Καλυβιανή

Ο Ορειβατικός από τα Φαλάσαρνα στον Μπάλο και από εκεί στην Καλυβιανή

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη πολύωρη πεζοπορική εξόρμηση στο δυτικό άκρο της επαρχίας Κισσάμου, στην διαδρομή Φαλάσαρνα – Μπάλος Γραμβούσας – Αγία Ειρήνη – Καλυβιανή, την Κυριακή 5 Μαΐου 2019. Η πεζοπορία στην όμορφη αυτή παραθαλάσσια περιοχή θα γίνει σε κακοτράχαλο μονοπάτι, το οποίο έχει λίγα απότομα σημεία.

Οι συμμετέχοντες θα πεζοπορήσουν σε τμήμα της δυτικής πλευράς του ακρωτηρίου της Γραμβούσας, θα περάσουν από την πανέμορφη παραλία στην λιμνοθάλασσα του Μπάλου και θα καταλήξουν στο γραφικό χωριό της Καλυβιανής. Η θέα που προσφέρει η διαδρομή αυτή είναι υπέροχη, στην αρχή οι συμμετέχοντες θα αγναντέψουν από την δυτική ακτογραμμή του νομού μας προς την καταγάλανη θάλασσα και στην επιστροφή τους προς την Καλυβιανή θα δουν όμορφες εικόνες από την κατάλευκη ακόμα οροσειρά των Λευκών Ορέων. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση, να φορούν ορειβατικό παπούτσι (μποτάκι αρβύλα) και να έχουν μαζί τους ορειβατικό μπαστούνι (μπατόν), αντιανεμικό αδιάβροχο μπουφάν και ρούχα, καπέλο, πρόχειρο φαγητό και νερό.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 07:15 π.μ. κι επιστροφή αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 03/05. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Μάριος Παπαδάκης.

Μοιραστείτε το... Facebooktwitterredditpinterestlinkedinby feather